Uppehåll

Hej! Jag tar ett uppehåll nu! Jag har ju inte bloggat på jättelänge och nu när det är så fint väder så vill jag inte sitta inne! Och jag åker ju till frankrike nästa fredag och sen är jag på landet i typ tre veckor, så jag kommer ändå inte kunna blogga särskilt mycket! tror att jag nog inte kommer blogga igen föränn efter sommarn, men vem vet, jag kanske slänger in något inlägg efter frankrike eller nån gång! Så kolla in då och då! Men till hösten kommer jag nog blogga som vanligt! :P Kram och ha ett härligt sommarlov!

Sååånglektion

Hej! Idag har jag klara sovit över hos mig och sen vid kvart i tolv så åkte jag på sånglektion hos min sånglärare. Egentligen går jag ju på kulturskolan och dem har ju inte öppet på sommarn, men jag fick i dop-present en sånglektion hemma hos henne för hon har eget sångföretag där. Det var i alla fall jättekul och denna gången var det ju i 45 minuter istället för 20 minuter som jag brukar ha på kulturskolan. Men nu till hösten ska jag ju få 40 minuter varje vecka. Och det ska bli jättekul! :D Nu ska jag snart äta och sen vet jag inte riktigt vad som händer.
puss

Inte hunnit

Hej! Har inte hunnit blogga ngt idag, har spelat keyboard typ hela dagen.. kan en del låtar nu, så jag kanske lägger in en video någon dag när jag sjunger och spelar om jag hittar något bra att filma med! har typ ingen bra kamera eller något :( aja, kram <3
den här är alltså bara FÖÖÖR vacker ;)

Be your teenage dream tonight

Hej! idag har jag varit med Klara! Jättekul! Och imon så ska vi(alltså jag och min familj;)antagligen köpa en keyboard som är typ asbra med typ mick och sånt! Och den spelar också in, så jag kanske lägger ut en video någon gång när jag sjunger och spelar!! Nu så sitter jag och lyssnar på Teenage Dream av Katy Perry! Grym är den, har typ aldrig gillat den innan men nu ÄLSKAR JAG DEN!! :D Okej, det här inlägget var helt onödigt... :P
HAHAHA KRAM!! :D
så fin!
Glömde föresten att lägga ut en bild på hur jag såg ut på skolavslutningen, sa jag att jag skulle lägga ut det:
ja, så såg jag ut
fina Tyra! <3
jag och Tyra! :D saknar dig!
klara :D
linnea! :D
ottilia och Kajsa! :D
jonna som inte ville vara med på bild! :P
Ottilia och jennifer! :D
Det var några av bilderna från Skolavslutningen! :D
kram <3

Klara aka flan

Heej! Sitter nu med Klarson! Vi har precis bakat cupcakes! :D yummi!
sååå fin!!! ÖGONEN!! OMG!
kram!

Jonnaaaaaaaaaa

Kom precis hem ifrån en promenad med Jonna! <3 Vi gick typ och pratade och satt vid lekplatsen och så! Jättemysigt!
hahaha! jonna, Tyra och jag :D
Saknar dig något enormt Tyra!! <3
såå fin! Love u!! <3
kram!

...........

Hej! Idag har jag bara varit hemma och tittat på tv typ och igår var jag och grillade med refugen typ! :D
Asså hela denna dag har jag typ tänkt på frankrike asmycket!! JAG LÄNGTAR SKITMYCKET!! Älskar att vara där!
från förra året när jag var i Frankrike! :D

Kaaaaajsa Fröpåse

Helluuu! sitter nu med denna tjej! vi har typ precis kommit hem från kåsjön! :D Vi tog ett ashärligt dopp! :D
Nu blir det att käka godis och titta på någon film med henne! XD
din söta tjej! <3 kraam

Förlåt igen!!

Okej, denna gången har faktiskt uppdatering sugit riktigt mycket! Men det är sommarlov och jag orkar inte blogga ibland. Man vill ju ligga ute och sola typ!! Men jag har iaf lovat folk att jag ska börja igen, så!! ;)
Idag har jag iaf varit på middag hos Kajsa med Linnea, Jessica, Amanda och Jenny.! Det var jättekul, vi kollade på film och badade i hennes söta mini-pool :D Nu blir det att kolla lite på tv och sen sova! :D Och imorgon blir det att vara med Kajsa! :D  kram! <3
har lite bildbrist, så det får bli denna bilden som jag absolut ALDRIG har lagt ut! ;)

In the arms of an angel

Hej! Har typ legat hemma hela tiden idag. Var i skolan till typ ett men jag gick sen hem för jag hade sån sjuk huvudvärk! Men sen efter fem typ så har jag mått mycket bättre så jag kommer nog gå till skolan imon! Jag orkar inte lägga upp en bild på vad jag fick i födelsedagspresent så här kommer en lista på vad jag fick:
  • Desperate Housewives säsong 6
  • Notställ
  • Massage-grej
  • Dajm-påse
  • Mascara
  • Läppglans
  • Bikini
  • En vas
Och mina kläder orkar jag häller inte lägga in! :P Men skolavslutnings-klänningen får ni nog se på Fredag eftersom då  ska jag ta med min systemkamera till skolan och ta en massa kort!
Nu ska jag snart gå och sova, är svinit trött.. Men först blir det nog ett desperate housewives avsnitt! :D
Kram <3

Staan

Hej! Jag kom hem från stan för ett tag sen och nu har jag sett på lite Desperate och The secret life of the american teenager. Alltså seriöst vilket hemskt avsnitt!! Låg seriöst och bölade i typ tjugo minuter. Och det var inte så att jag bara blev tårögd utan jag låg seiöst och lipa!! HAHAHAHA :D Jag köpte föresten en klänning till skolavslutningen, en tunika och bikini på stan, jättesnygga var dem!! :D Nu ska jag snart kolla på desperate housewives! YEAH!!
Lägger kanske upp bilderna på kläderna och på vad jag fick i present ikäll eller imon!
en vääldigt vacker bild ;)
kram

Sorry...

Förlåt för den dåliga uppdateringen, har som sagt varit på landet hela helgen och har helt enkelt inte orkat blogga när jag var där! fyllde iaf år i söndas och jag fick desperate housewives säsong 6, smink, notställ mm. Lägger kanske in en bild imon på allt jag fick! :D Det blir antagligen ingen bra uppdatering imon heller för jag ska in till stan med klassen och sen ska jag gå på stan med syrran! :D Kram
godnatt <3

Landet

Hej! Igår följde jag med Tyra ner till allum och sen så satt jag ute med Tyra, Klara, Tyras mamma och Ottilia och bara prata typ. Efter det så åkte jag, Tyra och Ottilia till prästjärn och tog att kvällsdopp! Jättehärligt!
Nu åker jag till landet och kommer hem på måndag. Kommer antagligen inte bli någon bra uppdatering, men jag kanske slänger in ett inlägg imon på min födelsedag!! YAYY!!
Hejdå! <3

2 dagar kvar

Nu är det bara två dagar tills jag fyller år!! Vi skulle egentligen åka upp till landet igår, men så visade det sig att min bror ska spela match så då är det inte ens säkert att vi åker idag :( Men det ska bli jättekul att fira min födelsedag på landet!!! :D
bye!

HEEEJ!

Kom precis att tänka på att jag inte har bloggat idag, sorry! Idag har jag inte gjort ngt, mått typ skit hela dan :( haft så sjukt ont i magen så det finns inte..
Har ingen lust att lägga ut en bild på hur vacker jag är just nu ;) så det får bli en från igår:

Liiiiiseberg!!

HEJ! Förlåt igen för den dåliga uppdateringen! men iaf. så igår åkte jag, Tyra, Klara och Martina till liseberg efter skolan. Hade svinit kul och jag blev blötast av alla, SJÄLVKLART!! ;D Jag vann också för första gången på liseberg!! Jag vann en noblesse :D :D Och idag har jag varit med Tyra och Jonna och vi gick till prästtjärn och badade! Bilder från dagen:
jonna, tyra, jag
jag och Tyra fightades
fågel som hade brutit foten :(
badtajm!
jag va den enda som badade
jag :P
jonna, modellen
Tyra, såå sjukt fin!! :D
Kram!! <3

RSS 2.0