I don't have to wonder where you are

Hej! Idag har varit en av de bästa dagarna på länge!!! Idag åkte jag, tyra, klara och kajsa till allum där vi kollade på Molly Sandén! Älskar henne! HON ÄR BÄÄÄST! Köpte hennes skiva också och fick den signerad!! :):):) BÄSTA DAGEN pÅ LÄNGE!! <3<3

If "happy ever after" did exist.

Hej! Har haft en rolig dag i slottskogen idag och sen stack vi till Josse och hade grillkväll. Mycket mysigt! Nu måste jag sova, annars kommer jag ej komma upp imorgon! PUSS
Blir ingen bild idag, sorry!


Caitlins födelsedag

Hej hej! Sitter just nu på min bäddsoffa på övervåningen och skriver. Idag kom som sagt Caitlin till mig. Vi hämtade henne nån gång vid tio imorse och sen firade vi henne(det är hennes födelsedag idag) och sen stack vi och några till in till stan och gick där ett tag. Sen stack vi hem och gick till pizzerian, där vi sedan gick till Josse där vi spenderade resten av kvällen. Vi gick nån gång vid tio, för att Caitlin var trött(förstår jag ändå, hon sov typ bara en timme senaste natten på deras buss. Så nu ligger hon och sover och jag hade inget att göra så jag tänkte att då kunde jag blogga lite.^^ Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer.. Får se helt enkelt, vi kommer säkert hitta på nåt kul! PUSS O KRAM!
hos Josse ikväll!

I really wished I believed you.

I'm at least perfect of not lying, maybe you should try that.

Dålig uppdatering..

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. heheh. Idag var iaf jag, Tyra o Klara i stan o kollade på skolavslutningsklänningar. Hittar inte ett skit. Åhhh!!! Imorgon åker jag och ordnar pass och sen åker jag antagligen o gymmar! Föresten så ska jag o Tyra till Bellevue och sälja lite saker så vi får pengar till klasskassan!! Blir nog bra förhoppningsvis! Puss

Sorry....

Sa ju att jag skulle blogga igårkväll men det blev ej av, jag vart för trött. Igår var iaf jag, Tyra och Klara o gymmade. Zumba var det vi gick på. Där nere träffade vi också saknade Olivia som också gick på Zumban så det blev perfekt.. Dock kan man prata om hur själva ZUMBAN gick... hehehhe. Sen stack vi till mig och kollade lite DH.
-
Idag var jag då i skolan och hade nationella... Gick inte så bra på någon av dem, enligt mig, tyvärr. Men jaja. Sen planerade vi också lite inför en möjlig klassresa! (kommer sakna alla såååå mycket!!!!!!!!!!). Vid två stack jag till sången, som gick ganska bra faktiskt. Körde "Why am I crying" och "Walking on sunshine"! Var faktiskt ganska roligt att få en "uptempo-låt"! Jag är garanterat en balladtjej så därför kör vi på många ballader så det var härligt med en med lite snabbare tempo.
-
Efter sången stack jag o Tyra och gymmade. Kettlebels vart det............. FYFAN usch usch, det var nog det jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv. OHERRE! Skönt efterråt i alla fall.
-
Nu hade jag tänkt att kolla på nån serie typ och sen blir det att sova.
-
Kram

Med Tyra och Klara

Sitter nu med Tyra och Klara och vi ska snart se desperate tillsammans! :) Bloggar sen!

Märkte precis att jag ej bloggat idag

Hahha, helt random. Aja, vad har hänt idag?? Är för trött för att tänka. Ne, men var ju ute med Loket och sjöng idag så det var ingen skola för mig. Första uppträdandet kan man säga väldigt mycket om.... HHAHAHAHA! Men resten gick bra iaf. Däremot hände det en grej som gjorde att allt förändrades så vi fick anpassa oss och lägga till lite låtar och så. Väldigt sorlig grej och jag håller tummarna för att inget ska hända. Så det blev två uppträdanden på första stället, tre på det andra(fick lägga till en låt, som jag och Göran aldrig hade kört innan tillsammans, men det gick bra som tur va) och sen körde jag två på de tredje uppträdandet. Vid halv fem typ så gick jag hem och en timma efter vart det iväg till dramat. Aa, det är väl allt som har hänt ungefär idag..
-
Jag tycker att alla ska be en bön(hahah) eller hoppas på det bästa för det som har hänt. Jag vet att jag gör det iaf.
låtarna idag!

Sängen väntar nu

Japp! Nu ska jag lägga mig och kolla på lite Oth och sen blir det att sova. Ni får hålla tummarna att det går bra för mig imorgon! Då blir det konserter med loket på olika ålderdomshem, ska bli kul! Hörs kanske imorgon på morgonen.. Annars hörs vi efter dramat imon! GODNATT!

Letar efter nått o säga som kan ändra allt

Kom precis hem från gymmet! Det känns redan i magen, så undra hur jag kommer känna imorgon.... Har precis tryckt i mig en mycket god sallad(sallad, gurka, tomat, lök o fetaost) som var mycket god, om jag får säga det själv. Nu får jag se vad som händer och sen blir det iaf att sova tidigt(förhoppningsvis)! Vill ej att min röst ska låta som en kyckling imon! :):) 
fran senaste skolavslutningen

Snart åker jag till gymmet

och kör MRL med Tyra och Klara! Blir nog bra!

Good morning!

Idag blir det en slappdag, förutom att jag åker till gymmet senare på kvällen, ska bli skönt! Det blir MRL idag igen, det var bäst. Hörs senare!
¨
hehehehehehe

I won't give up - Jason Mraz

When I look into your eyes
It's like watching the night sky
Or a beautiful sunrise
Well there's so much they hold
And just like them old stars
I see that you've come so far
To be right where you are
How old is your soul?

I won't give up on us
Even if the skies get rough
I'm giving you all my love
I'm still looking up

And when you're needing your space
To do some navigating
I'll be here patiently waiting
To see what you find

'Cause even the stars they burn
Some even fall to the earth
We've got a lot to learn
God knows we're worth it
No, I won't give up

Changed planes

Från när jag var med Filippa idag!
Blev lite ändrade planer idag för jag trodde att jag, Tyra och Klara skulle sova över, men hade missuppfattat så blev inte så. Så nu har jag istället haft en mysig hemmakväll. ^^
Hoppas ni har en bra kväll!
Kram

I'm giving you all my love

-
Nu ska jag snart åka till Filippa och sen ikväll sover jag hos Klara med Tyra!
Blir bra!
Puss

Just a kiss on your lips in the moonlight

Hej! Idag var jag i skolan och övade bland annat med sommarjobbarna! Bestämt att jag ska sjunga "Du är allt" och "Duvemåla Hage" på måndag! Det blir nog bra förhoppningsvis! :) Sen gick dan som vanligt.. Efter skolan stack jag och Tyra hem till Kajsa och pratade och åt lite och sen stack vi till Tyra. Där hon stylade mig och Kajsa(ASNAJS) visar bild på det längre ner, men man ser inte så bra dock. Och så gick vi ut och tog kort. Sen bestämmde vi oss för att åka in till Liseberg för att se "Maskinen", som var mycket bra! :) Och nu är jag hemma och får se vad ska ska göra... Blir antagligen nån serie att se på! Ha de braoo, puss!

Du är den som får mig le

Hej! Dagen har spenderats i skolan. Där vi förövrigt hade möte om sommarjobbet. Vet ej om jag har sagt något, men har fått jobb inom kommunen där man ska åka och spela musik på ålderdomshem, olika allmäna platser o likn. Det börjar 16 juli och med tanke på att man helst inte vill spendera mycket tid i skolan och öva på sommarlovet, så kommer det nog vara hårdträning nu. Och på måndag har vi spelning där Loket Ohlsson är med också... Och vi har inte övat NÅGOT! Så det ska bli väldigt intressant att se vad som händer! Nee, men det blir nog bra.
-
Efter skolan stack jag, Tyra och Ottilia hem till bästaste Kajsa och sola o hade de mysigt. Efter de gick jag hem och åt samt packade träningsväskan för sen stack jag, Tyra och Klara till gymmet. Blev ungefär 1 timmes gymmande och sen körde vi ett pass(MRL)! Skönt nu efterråt! :):):) Nu ska jag nog lägga mig och kolla på någon serie och sen blir det att sova. Skulle egentligen ha sovmorgon imon men det ska övas med sommarjobbarna!
PUSS

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

Kom hem för typ en timme sen från prommenaden. Vart mycket mysigt. Nu har jag suttit och lyssnat på lite musik och tänkt igenom morgondagen... (HAHAH) Ne, men jag kunde verkligen inte somna i natt!! gick och la mig vid elva nån gång(dvs stängde av tv) och kunde inte somna förrän runt ett nångång! Och sen vaknade jag minst fyra gånger i natt av någon anledning???? Pga att jag sov så lite, har jag gått och haft huvudvärk hela dan! USCH! Aja, ikväll hoppas jag helt enkelt på att jag sover bättre(A) Ha de bra, puss!
föresten så beställde mamma tid hos frisören åt mig idag!! yeyyyy!!! :) :) så om två veckor är jag ljusare i skallen! Tycker om att ha ljusare hår på sommaren! Vill heller inte riskera att få lite grönaktigt som det blev lite förra sommarn...

They say she's in the class A-team

Hej! Nationella idag gick bra, hoppas jag. Och sen efter skolan stack jag till sången, gick inte så bra dock.. Men jaja. Nu har jag ätit och legat på balkongen ett tag och snart kommer Tyra och Klara hit och så ska vi gå ut på en prommenad. Hörs efter det! kram

Sitter just nu med en jobbig

ansiksmask i fejset! Åhh vad jobbig den är!! tro mig det är svårt att skriva det här!! Jävla gurkjävlarna rammlar av hela tiden -.- och nu funkar inte de SVENSKA bokst'verna heller!!!!!!!!! ARGGGGGGGGGGGGGG!!! Jag skriver mer imon helt enkelt! Ha de bra! och ;nska mig lycka till!

Kom precis hem från städningen..

var väldigt jobbigt idag, och både jag och Tyra vart uubertrötta så det blev väldigt segt. Ja, som sagt så var jag i Kåsjön och grillade igår och sen sov jag och Tyra hos Kajsa. Idag när vi vaknade gick vi upp och såg att det var så grymt fint väder så vi var ju bara tvugna att lägga oss och sola, så då gjorde vi det i typ 40 minuter kanske och sen stack vi och städa. Hoppas ni har haft bra SOLIG dag! Nu ska jag snart äta och sen blir det väl att plugga matte, nationella imorgon nämligen.... FY!! Aja, ha de bra. Puss!


RSS 2.0