Dag 8 - Ett ögonblick

Hej! Jag var ju på sången förrut, gick bra! Sen kom Tyra och Martina hit och så kollade vi en skräckfilm + lite How I met your mother, sen gick dom hem. Och nu sitter jag här och ska snart slå mig ner för att titta på lite Oth. Men först...;
-
Dag 8 - Ett Ögonblick
Ehmm, tog lååång tid för mig att komma på nåt bra att skriva här, men, men det får bli när jag kom med i Partille Lucia...
Det började då med att jag anmälde mig(gjorde det på sista anmälningsdagen, heheheh^^) kom dit på en onsdag minns jag, där det var "audition", jag sjöng, tyckte inte att det gick särskilt bra och jag var bombis på att jag inte skulle komma med. Men senare på kvällen vid tjugo i tio om jag minns rätt, så ringde våran coach och sa att jag hade kommit med! Hoppade i taket av lycka + började typ gråta(fråga mig ej varför) blev bara så glad.
Sen gick allt så fort, redan fredagen samma vecka så tog vi kort till luciabilderna och ganska snart hamna dem i tidningen + allum och vi övade i full fart, var typ aldrig hemma. Och så intervjuades vi och så, var superkul(mindes att jag gick upp vid kvart i sex för att hämta tidningen för att titta). Sen en onsdag mådde jag ganska dåligt och hade ont i halsen men jag tog en alvedon och en halstabblet, mådde då bättre och gick till skolan ändå. Hade sång, gick inte bra, min hals var helt knäpp och sen senare på kvälle när vi har luciarep är rösten helt borta. Fick panik, med tanke på att det var 1 1/2 vecka kvar tills vi satte igång på riktigt. Nästa dag blev jag sjuk på riktigt, halsont, hosta, förkyld, feber, huvudvärk o likn. Stannade hemma från skolan i en hel vecka. Och på onsdagen var det vi skulle få reda på vem som blev Lucia, och han ropade upp mitt namn!!!!!!
Blev så förvånad men ändå glaaad!!! :D:D Sen körde vi igång på riktigt och åkte runt i våran söta buss till alla möjliga ställen, från typ golfklubbar till ålderdomshem. Och det var så sjukt kul och intressant. Det var väldigt mycket att göra och jag var sjukt stressad, det var ju att hinna med skolan, kompisar, familjen samtidigt som allt detta. Jag blev hämtad mellan typ 6-8 varje dag och kom hem vid kanske 8-9 tiden. Och den lilla tiden jag var ledigt var jag sjukt trött och ville bara sova, men då var jag tvungen att plugga.
Men även fast det var ganska stressigt och jobbigt så är det nog den bästa upplevelsen jag har haft! Det var så mysigt, kul aa det var bäst helt enkelt. Och jag fick lära känna massa nya människor! T.ex. Filippa som jag inte alls kände innan, har jag bilvit jättebra kompis med! :) Och alla andra härliga tjejer + killar i Lucian. SÅ att anmäla mig till Partille Lucia var nog det bästa beslut jag någonsin har gjort!!
Nu får jag hoppas att det går lika bra med resten av antagningsproven!! :):):)
Puss, och braa om du läste igenom hela inlägget!!!

Hmmm

Hej! Gick sådär idag. Var jättenervös så jag skakade på rösten o så, blev inte särskilt nöjd, men helt OK. Men nu släpper jag det, det hjälper ändå inget om jag går och är missnöjd, vad som är gjort är gjort, jag kan ändå inte ändra på det. Nu ska jag slå mig ner och kolla på ett avsnitt oth och sen sticker jag till min sång. Hörs efter det!

Nu kör vi!!!!

Nu taggar jag antagningsprov på Donner! Håll tummarna för mig!

Förväntar mig en sömnlös natt

Hej! Hoppas allt är bra! Jag var i skolan idag, helt OK! Sen gick jag och K hem till T där vi typ åt, sen gick jag och T hem till mig ett tag och sen stack vi o gymmade. Sköönt! Nu sitter jag här och är nervös så in i h*lvete inför imon!!! Antagningsprov på donner då! ALLA FÅR HÅLLA TUMMARNA SVIIINHÅRT FÖR MIG!!! Kommer behöva det! Som tur är så har jag bästa vännerna som stöttar mig och bästa sånglärarn, som har gjort mig så förberred inför detta(både själva sången, men också scen-mässigt och likn) Bästa sångläraren någonsin! Känner mig ändå ganska förberred, men är ändå närvös! Som tur är har jag vart med Tyra hela dan och det var tur, för annars hade jag bara legat hemma och vart så nervös så jag typ spytt hela dagen!! hehehe, nee! ^^ Tack Tyrisen! <3 Nu ska jag slå mig ner och försöka få mina tankar åt ett annat håll, alltså kolla på one tree hill! Hörs kanske imon innan provet(som är kl 9) Glöm inte att hålla túmmarna för mig!!! Puss!
-
Skulle egentligen ha gjort 30-dayschallangen nu, men jag känner att jag är för nervös för att berätta om ett ögonblick, så skriver om det imon ist! Har någon problem med detta är det bara att kommentera!! ;);)
jag vet att ljuset är sämst -.-

I'm not gonna miss you, not at all

Hej! VAr som sagt i skolan idag och stack sen till dramat. Var kul! :D sen stack jag och Martina hem och jag följde henne från busshållplatsen! Fick ändå en liiiiten promenix! NU ar spenarat resten av min tid vid tv och nördat One tree hill(DET ÄR BÄST, SKÄMS PÅ ER OM NI INTE HAR SETT DET; SE DET ISF!!!! heheh) Imon blir det skolan och sen vara med T & K (tyra o klara) och sen sticker jag och T och gymmar och sen på föräldramötet med englandsreccenärerna! Hörs då nån gång imon!
Dag 7 - Mina bästa vänner:
Har många vänner, men här kommer bilderna på de som jag står allra närmast:
jag vet att jag inte är alltför vacker på denna bild, men det är Martina jag menar! ;);)
-
Love u all!! (L) Finns många fler, men har dock inte blider på alla..

One tree hill

Hej! Kom precis hem ifrån Jonna, vi firade hennes syster där! Jättemysigt och gott(bakpotatis med kött) och sedan tårta till efterrätt. MUMS! Nu ska jag sätta mig och nörda One tree hill som jag precis fick låna av Jonna(s syster) ;);) Men först.....
-
Dag 6 - Min dag:
Ehm tycker jag redan har klargjort det, så en kort sammanfattning heheh;
Klara och Tyra sov här. Vaknade vid halv elva, gick upp o åt frukost, Tyra och Klara gick hem, jag städade lite, jag och tyra stack o gymmade, sedan till Subway för att äta, sedan hemmåt. 30 minuter efter vi kom hem stack vi till Sävehofhallen och städade, direkt efter städningen gick jag hem i några sekunder för att byta till finare kläder(+smink) och sen stack jag till Jonna oich firade hennes syster. Sen sjutsade dom mig hem, och nu sitter jag här och ska se Oth. UPPFATTAT? BRA!
-
Imon blir det skolan och sen drama, så blir nog ingen uppdatering förrän på kvällen, om jag inte gör ett på morgonen innan skolan! Så vi hörs då. Puss

Gymmat

Som sagt sov Tyra och Klara här och efter frukosten stack jag och Tyra och gymmade(Klara får inte gymma än, måste var 15). Jätte härligt var det, vi bastade o så också! Sen stack vi och åt på Subway och nu sitter jag här vid datorn, snart sticker jag ner till Sävehofhallen och städar och efter det åker jag och firar Jonnas syster! Blir Gr8! Hörs efter det antagligen!

Sorry, bloggade aldrig igår

Gjorde lixom No-provet igår(gick bra föresten, tror ja) och det var såå skönt att ha det gjort, och just nu är det inget särskilt jag behöver oroa mig för i skolan, så behövde bara en dag utan några krav eller vad man ska säga, bara ta det lugnt. Så jag och Tyra bara slappade vid tv(såg one tree hill<3) och åt typ, jättehärligt! Sen sov jag där.
Nu idag har jag och Tyra varit o tränat på sportlife(hon köpte studentkort och jag "provträna" typ, ska köpa ett månadskort imorgon och vill jag fortsätta efter det så kommer jag också köpa ett studentkort. Ska bli jätteskönt att komma igång o träna igen. Sen gick vi o åt på sushin och sen stack vi hem. Nu ska jag snart hoppa in i the shower och sen kommer Tyra och Klara hit och sover här. Blir bäst.
-
Jag tänker fortsätta med 30-dayschallengen ändå, även fast jag aldrig gjorde en igår. Om det är någon som tycker att det är förfärligt att jag bryter blogg-lagen är det bara att kommentera;););)
-
Dag 5 - Min favoritårstid
Precis som typ alla andra gillar jag sommarn bäst. Älskar att bada, sola, när det är varmt, den härliga känslan när man inte behöver ha jacka på sig, vara i frankrike, sena kvällar med fina vänner, mysiga familjekvällar, ahh ni vet. Men om jag bortser från sommarn, måste jag nog säga våren. Som t.ex. idag, när det är så soligt och man verkligen uppskattar det. Man ser ju facebook-uppdateringar hela tiden om när folk skriver typ"vår", "fågelkvitter" o likn. Och man uppskattar verkligen solen och värmen när man väl får det efter all snö o slask. På sommaren njuter man faktiskt inte så mycket av det, man typ håller sig inne för att slippa värmen ibland(även fast jag Älskaaar sommaren). Så tycker jag iaf.
bilder från våren 2011
bilder från sommaren 2011

Granen.

Heeej! Var yuh7j8im8m, Tyra var precis väldigt mogen oytc7g5ii7li och förstörde när jag försötjukmjuyb y6 t5u försöker blogga. Jag var iaf i skolan idag(ni bahhh vaaaa??) gick hem till Tyra, ut med Karro, sen gick vi hem till mig och plugga. Sen dess har vi "pluggat" och hon sover här ikväll så hinner vi plugga ännu mer ikväll samt imon på morgonen ;););) Blir Gr8.
-
Dag 4: Det här åt jag idag;
Ehhm, åt frukost, åt en våffla (var och sjöng för ärtgänget). Var så närvös så orkade inte mer än en våffla. Kom hem, skulle äta fläskfilé, gick ej bra (se resultatet på tyras blogg; ttyrans.blogg.se) åt choklad ist, mamma lagade pastarätt, jättegod. Jag och Tyra åt kvällsmat(två mackor) hehehhehehehe
min mycket snygga vän. bruna vän ska jag tillägga.

Dag 3 - Favoritprogram på tv

Ehhm, jag har typ slutat kolla på just TV, sitter typ aldrig vid den. Ända gången jag gör det är typ när Desperate Housewives sänds... Nee, men det är faktiskt så att jag spenderar bara typ tid vid min egen skärm och tittar på serier. Och där är mina favoprogram Desperate Housewives, Ugly Betty(sänds ej längre, säsong 4 var den sista), Glee, Vampire Diaries, The secret life of the american teenager, 90210 mfl. ÄLSKAR SERIER!! hehe ^^
Nu ska jag sätta mig och plugga! Hörs tomorrow! Godnatt!

In other words; I love you

Hej! Var i skolan idag, åkte sen till sången, gick sådär.. helt OK! Sen stack jag och Filippa till allum och gick där lite + åt på Max (A) efter ett tag kom också Pernilla! Så gick vi lite till på Allum och sen stack jag hem. Nu ska jag sätta mig och kolla på lite Glee. Skriver mer sen! HUGS
bild som jag skulle lägga upp imorse, men hann ej!


Plugga No -.-

Helluu! Var i skolan idag som vanligt.. Hade mattediagnos, gick bra. Sedan följde Tyra och Kajsa med mig hem och vi kollade på Glee samt pluggade i ca 5 min. Nu SKA jag sätta mig och plugga på riktigt, sedan duscha och sen sova. NI FÅR ÖNSKA MIG LYCKA TILL MED PLUGGNINGEN, BEHÖVER DET! Imorgon blir det sång efter skolan och att sen vara med min saknade Filippa (L), och sedan plugga ännu mer! Blir nog ingen bra uppdatering imon dåå! Men ska hinna med ett iaf!
Och sen så håller jag ju på med den här 30-dayschallange, såå;
-
Dag 2 - Min fritid:
Okej, för att börja med mina aktiviteter så går jag i Sång och Drama. Det är jättekul och älskar det. Så i stort sätt så är det göra det, vara med kompisar, plugga, äta och sova... hahaha ^^  Men om nån vecka eller nåt ska jag, Tyra och Klara skaffa gymkort, känner att jag måste börja röra på mig igen(friskt alltså, ska inte bli nån gymtorsk med ätstörningar) och det ska bli jättekul och härligt. Nu har jag också börjat med att sjunga varje dag, har spelat in några av mina sånglektioner, så jag bara sjunger efter dem typ. Asbra!
Och sen som ni kanske har märkt i min blogg(kanske inte just senaste veckan, med tanke på att hon var i Skellefteå) så spenderar jag och Tyra ganska mycket tid med varandra... Hahahah, det har varit så ända sen sexan typ. Vi är med varandra typ varje dag, så alla får ta och vänja sig vid det, vilket ni antagligen redan har gjort;);). Nee, men hon är min bästavän and I love u(även när du facerapar mig och kallar mig man) och vi går i samma klass, har samma läxor och vi slutar alltid samtidigt, så det har bara blivit så. Och det är bäst. Klara är också ofta med!! Ännu mer Bäst, heheh bra sverige. Brukar även ofta vara med andra vänner, som Jonna, Filippa, Kajsa mfl
Aa, det här är nog ungefär vad jag gör på min fritid, och jag är mycket nöjd med den!

You and I'll be safe and sound

Hej! Sitter nu här och funderar på antaningsproven jag ska göra... Kommer bli tre stycken och jag har en bestämd låt som jag ska köra på alla tre, men sen så måste jag ha en backup-låt typ också, och jag kan inte bestämma mig för en! Aja, det kommer säkert ordna sig.. Hoppas jag.. är ganska nervös om man säger sååå... ;)
Skriver mer sen, men ska gå o sjunga nu! puss

30-days challange!

Sätter igång med en 30-dayschallange igen, och nu SKA jag klara hela!! heheh ^^

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min fritid
Dag 3 – Favorit program på tv.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Favorit årstid.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Mina bästa vänner.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – 10 av mina mest spelade låtar, och varför.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Önskelista
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Framtidsplaner / drömmar / mål.
Dag 16 – Favorit genrer ( i musik, filmer, böcker)
Dag 17 – Vad är min svaghet.
Dag 18 – Min favoritresa.
Dag 19 – Min högsta önskan.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild på mitt rum
Dag 26 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 27 – Typ av killar jag faller för.
Dag 28 – Ett roligt minne.
Dag 29 – Ett klädplagg jag älskar!
Dag 30 – 5 snabba funfacts om mig.

1 - Presentera mig själv:
-
Jag heter då Klara och bor i typ utkanten av Göteborg, eller vad man nu ska säga..! ;) Jag är 15, fyller 16 i Juni. Jag gillar att sjunga, vara med kompisar, dramatisera(eller vad det nu heter, hihi^^) och titta på serier. Hehe ;) Jag gillar inte att ha långtråkigt(??) eller att plugga! Kommer inte på så mycket mer utan att gå in på alla dem andra dagarna här, såå det får bli allt!


GOOD Hair Day, för en gång skull!

Heeej! Kom hem från dramat för ett tag sen, satte mig sedan o åt! Det var superkul på dramat idag!! Det är såå härligt att ibland bara komma dit och typ löjla ut sig. Så skönt att spela ut liksom! Låter jätteskumt men det är faktiskt jättekul! För er som vill veta spelar jag Askungen i våran sagopjäs där massor av de kända sagorna är med; askungen, snövit, guldlock mm. Där vi har våran uppspelning den 6 april på stora scenen i kulturrum! Kom gärna o kolla, jag ska även sjuuunga! Vilken låt det är får ni se om ni kommer! mohahah, går det bra kanske jag lägger ut den här? Får se.
Nu ska jag sjunga lite, öva på antagningsprovet! Sedan blir det nog att plugga och kolla på lite tv! Hörs imon! Puss!
blev väldigt nöjd med mitt hååår idag, sa var tvungen att lägga ut flera bilder på det!! (A)

Off to School


Just close your eye's, the sun is going down

Kom hem från städningen för ett tag sen. Innan dess var så har jag varit hos Jonna hela dagen. Jag och Martina hjälpte henne med hennes spanskauppsats och vi pluggade lite No. Samt övade vi också på våra repliker till pjäsen! Sen stack jag och Jonna hem till mig och åt och sen mot Sävehofhallen för att städa.
-
Nu blir det att kolla på lite tv med familjen och sen att duscha, göra ansiktsmask + plugga lite till. Har liksom No-prov på onsdag och jag började plugga idag.. Ouupsie!! ;);)
Och imon blir det skola igen, känns inte SÅÅ farligt faktiskt! Inte taggad på No och Idrott men, men. Och så får jag träffa Tyra också som kommer hem från Skellefteå ikväll, imorgon! YEEY!
Sen kommer nog jag och Jonna sticka till Subway och äta och sedan dra oss mot kulturrum och ha drama. Så ser min morgondag ut!
Puss
ser helt hemsk ut just nu, så får bli en gammal bild.

Sticker till Jonna och pluggar

med henne och Martina! Hörs senare!

Roligaste kvällen

Hej! Det var helt fantastiskt kul idag! Vi ansiktsmålade många söta barn och dem blev så fina. Många olika figurer blev dem helt enkelt; lejon, änglar, ormar, varulvar, blommor, jaa allt möljligt! Jag trodde det skulle vara jättesvårt, men det var faktiskt ganska enkelt och kul! Vi höll på från halv tre till sex ungefär. Och sen efter det blev vi bjudna på en teater! Den hette 123 schtunk och var helt grymt rolig, jag skrattade så mycket att jag grät. Asså dem använde liksom folk från publiken och det var hysteriskt kul! REKOMENDERAR!!!!! Kom hem vid nio och kollade då lite på Melodifestivalen, röstade på Molly! Gryyyym är hon och jag är så glad för att hon gick vidare.
Nu ska jag sätta mig ner och ta det lungt och kolla på nån film eller nåt! Puss o Godnatt

Kulturrum

Hej! Nu är jag klar för att åka ner till allum där jag ska träffa Jonna! Och sen sticker vi till kulturrum där vi ska ansiktsmåla barn. Ska bli väldigt intressant men kul!!! :):) Efter det blir vi bjudna på en teater som också ska bli jättekul! Vi hörs senare ikväll antagligen! Puss!

Three words, eight letters

Hej! Sitter nu här vid datorn och har föresten en mycket störande hicka som aldrig verkar försvinna..... Annars är livet bra. Jag och klarson stack ut på en promenix och sen kom jag hem, kollade på lite UB, som jag föresten har sett klart tredje säsongen på, bara fjärde kvar nu! Sen börjar jag antagligen se Glee eller DH! Har alltid någon säsong att titta på iaf! Åhh, vad jag blev sugen på Glee! nu! :D:D Aja.. Nu ska jag dra mig mot vardagsrummet för att spela kort with ma familia och sen blir det att sova antagligen! Hörs imon! Då jag föresten ska vara med på en välgörenhetsak, vi ska ansiksmåla barn! Ska bli väldigt intressant med tanke på att jag inte är den mest konstnärliga! heheh ^^
Puuuuuss!
bilder från senaste skolavslutningen!

Watch doctor who?

Sitter nu med klarisen och är inne på datorn.. Vi gjorde för ett tag sen Subway cookies! Blev svveengoda! Om ett tag drar vi oss ut för att promenera! Puss

Goodnight!


God morgon??

Eller god lunch eller vad man nu vill säga! Heheheh. Vaknade vid halv tio idag, kollade på lite Ugly Betty, åt frukost, lyssnade på musik, pratat med Tyrisen i telefonen mm. Nu hade jag tänkt se klart på ett avsnitt UB och sen städa mitt rum. Hörs senare!
hahah, jag vet att jag ser GRYMT sliten ut! Föresten, kolla hur långt mitt hår har blivit;
hehehe, ignorera min mycket vackra min.

Home Sweet Home

Hej allihopa! Nu är jag hemma! Har haft det helt awesome i backarna i Norge med bästa Jonna! Många händelserika saker har hänt! hehehe^^ Sju stycken för att vara precis:

1. Jag var jättestolt över att ha klarat hela första dagen utan att ramla i backen. Vad tror ni inte händer? Jag står i sista liften vi ska ta för att komma till bilen, och ramlar självklart. Gilder på röven och fortsätter glida tills jag bestämmer mig för att släppa! (jag är skillad, jag vet)
-
2. Jonna och jag bestämmer oss för att åka genom skogen för att åka på guppen. Jag börjar åka långsamt ner för SMÅ gupp och sen svänger av till den riktiga backen för att guppen blev så stora, dumt nog antar jag att Jonna ska göra detsamma! Men nej, nej! Hon fortsätter åka ner för ett svinstort gupp och klarar det precis, jag börjar åka mot henne och skriker: "Är du helt efterbliven Jonna?" Sen svänger jag mot den riktiga backen igen, och är helt 100 på att Jonna ska göra detsamma med tanke på att nästa gupp i skogen var enormt. Men nej, nej. När jag nästan är ute i den riktiga backen hör jag Jonna skrika: WIIHOOOO!!! Och ni kan ju tänka er hur det slutade. Med tanke på att guppet hon åkte på var så stort så fortsatte hon ner för resten av guppen och drog till slut tag sig i ett träd. Och nej, det var inget smidigt sätt hon stannade på. Det såg ungefär ut som en sjuttioårig farbror som var full och lekte Tarzan. Men jag älskar dig ändå Jonnis!
-
3. Jag skrattade så mycket åt Jonnas trädkrockning att jag trampade snett med skidan så jag rammlade omkull! (Tänk er ett litet barn som precis har lärt sig gå och bara tappar balansen, så såg det ut ungefär)
-
4. Jonnas pappa ramlade(måste vart där för att fatta)
-
5. Jonnas syster ramlade.(samma här)
-
6. Eve hade liften åt fel håll. Ni vet på ankarliftar så ska man ju ha själva "ankaret" bakom sig. Hon tog det framför sig istället, så det blir väldigt tungt och såg väldigt roligt ut.
-
7. Jag skrämde Jonna. (Also know as: One of my finest moments) Vi hade sett en serie skräckfilm hela kvällen. Hade bland annat sätt en om Bloody Mary(ni vet den där kvinnan i spegeln) Senare på kvällen gick Jonna på toa och då sprang jag tyst efter och skulle skrämm/kittla henne (ni vet, så i sidan) Och det hann jag inte så då bestämde jag mig för att ställa mig och stirra på henne. Så när hon vänder sig för att stänga dörren, så gaaaallskriker hon av rädsla! Och vi hade ju precis sätt en film om Bloody Mary och jag hade precis duschat så mitt hår var aldelles rufsigt, så ni kan ju tänka er hur roligt det var. SÅ stolt över mig själv. Hehehe, love uu Jonna!! ;);)
Nu ska jag sätta på nån film eller nåt, så hörs vi imon! Puss
sliiten! ;);)

You'll be alright, no one can hurt you now

Hej! Var i skolan idag! Fick sjukaste m-värken under idrotten, har typ aldrig haft så ont i hela mitt liv! Låg och hulkade av gråt + onthet hehe^^ :( :( Efter idrotten hade vi So/Sv! Pratade om boken hungerspelen! Den är jättebra, Boktips!! NI MÅSTE LÄSA DEN! Och sen kom jag och min grupp in på sorgliga saker och program! SÅ det slutade med att dem visade en jättesorglig film för mig, så jag satt och lipa där mitt under lektionen! ouupsie! ^^
Sen efter skolan stack jag till klarisen där vi satt o prata, kollade på a walk to remember och åt! :D Sen gick jag förbi Jonna och provade ett par skidskor som jag ska när vi åker skidor! VI ÅKER IMON!!!! Kommer bli bääääst! Kommer kanske slänga upp ett inlägg innan jag åker imon, men annars hörs vi inte förän på onsdag! Ha ett bra lov! Ni som nu har lov alltså! Puss
TITTA!!! Jag lovar att ni med kommer börja gråta!! Den är lång, jag vet. Men kolla iaf 1:30 - 1:50
A, maaan! Nu gråter jag igen! :( :(

What goes around comes back around

Hej! Var i skolan idag, hade nationella! Gick ganska bra tror och hoppas jag! Hade vid två möte med Englandrecenärerna! hehe! Och sedan stack jag till Tyra, där hon packade och sedan begav vi oss mot Flygplatsen! Där kramade jag hejdå till min kära tyris som stack till Skellefteå! Ha de bäst i Skellefteå Tyra! Kommer sakna dig ÄVEN fast du bara är borta 10 dagar! heheh ^^ Älskar dig! <3 Sen sjutsade Tyras familj mig hem. Gick och åt och sen dess har jag typ inte gjort någoting! Nu ska jag läsa ut boken som jag "bara" har typ 200 sidor kvar att läsah tills imon! BRA KLARA! Puss

ojsan

heheh, har inte bloggat bra idag! Men har typ bara pluggat hela dan! Hela dan gick jag och hade beslutångest över ifall jag skulle gå på sången idag eller inte... Har blivit hes och fökyld och det är inte bra att sjunga med det! Man kan få knottror i halsen om det går som värst! :( Men kände mig ändå bättre vid ett-tiden så bestämde mig för att gå. Då gick jag till bussen! Stod där i typ 20 min, den kom aldrig! Den bussen måste ju typ ha krockat eller nåt! Och jag har sång 14:20 och klockan var då 14:15, då tänkte jag liksom: "Okej, bussen kommer typ antingen inte alls komma eller så kommer den säkert jättesent och nästa buss gick liksom inte förän halv och då kändes det bara onödigt att åka dit, för jag skulle typ bara hinna he lektion i typ 10-15 minuter. Vart jättetråkigt att jag missade den, för jag älskar verkligen mina sånglektioner! Jag har verkligen världens bästa och trevligaste lärare såå jag älskar att gå dit. Men, men. Då stack jag och Tyra till stan och svängde snabbt in på carlings och hon köpte ett par byxor, jättesnygga! Och sen skyndade vi oss hem för att plugga + ha "plugg gott"! Vi köpte med oss vindruvor som vi doppade i choklad! Sjukt gott + att det blev på nåt sett lättare att plugga! ^^ Sen vid åtta gick vi ut på en promenad och gick o prata! Hon är verkligen en jag kan prata med om allt! Du är bäst!! Älskar dig! <3 Nu sitter jag här nyduschad och ska snart lägga mig och läsa ur boken hungerspelen, som vi läser med skolan!
Puss på er och en applåd om ni läste igenom hela inlägget!


Godnatt

så hääär gott ska jag sova i natt!
Hörs imon! Ska ha sång efter skolan och sen blir det förmodligen att plugga ännu mer med Tyrisen! Puss

Krull

Hej! Kom precis hem från att ha varit ute på en promenad med Tyra! Vi pluggade först och sen vid halv åtta gick vi bara ute gick! Jättemysigt! Nu så sitter jag och är sjukt trött och snart lägga mig och kolla på tv. Och sen sova! Juste, vi hade ju vårat första nationella prov idag! Gick ganska bra tror jag.. Var bara det att det var aldelles för lite tid man hade på sig. Asså när jag jag var på näst sista sidan så skulle man förklara en "likelse" och jag fattade inte den, så då satt jag och tänkte ett litet tag och då sa våran lärare: - Nu är det fyra minuter kvar. Då fick jag ju världens panik, jag hade ju fortfarande en hel sida kvar (och det var typ den viktigaste och största frågor av alla) så jag bara skrev ner massa skit, så det kändes inte som om det gick särskilt bra där. Aja, hoppas jag hade bra på resten iaf.
sliten...
Rolig histora om mitt hår föresten! Jag gjorde flätor och sov med det så jag skulle få lockigt hår två gånger förra veckan! Blev nöjd då, så då gjorde jag det igen igår. Vad tror ni inte händer?? Jag vaknar upp med världens största krull(seriöst) får panik, försöker borsta ur det! Vad tror ni inte händer?! Det blir ännu större (grovt stort) så det blev fram med världens sämsta platttång och med hjälp av händerna la det sig ner litegrann, men som ni ser är det fortfarande lockigt! :):):)

Heheheh

Nu sitter jag och Tyra i mitt rum och pluggar! hehe

If I die young

Hej! Har varit i skolan idag, kom hem, åkte till allum och hade sen drama! Ganska ttråkigt idag tycker jag! HAr haft ont i huvudet hela dan typ också! Jag hoppas verkligen inte att jag är påväg att bli sjuk för det hinner jag inte nu, har ju nationella imon och på torsdag och ska ju åka till Norge på Lördag! Så NEJ till förkylning! Nu såå ska jag gå och döö i min säng, för jag är så trött att jag dör! Vi hörs imon om jag återuppstår!

Norge

Hellu!! Sov ju hos Jonna igår med Tyra och Martina! Var jättekul! Såå roligt för jag och Jonna ska antagligen åka till Norge med hennes familj och åka skidor typ! Åhh, va roligt det kommer bli om jag får!!! :):):)
Nu ska jag bara ta det lugnt och sen vid åtta så går jag till Sävehofhallen för att jobba!
ser hemsk ut, så får bli en gammal!

*Stolt*

Nu har jag städat mitt rum! Jonna är säkert jättestolt över mig nu och om hon skulle gå in i mitt rum så är det nog första gången hon skulle gå in där utan att klaga på mig för att det är för stökigt! ;););) hehehe, skoja bara med dig Jonna! <3 Nu ska jag snart fika med my family och sen drar jag till Jonna! Hörs imon!
BEFORE:
AFTER *trumvirvel*
....................
....................
Jag är bäst.

Top of the morning to you!

Godmorgon på er! somnade vi elva-halv tolv igår och sov nonstop fram till kvart i tio! Såå skönt! Nu har jag precis duschat och ska snart sätta igång och städa my room! Sen sticker jag till Jonna och sover där med Tyra och Martina! Kommer blir awesome! När jag har städat klart kanske jag slänger upp ett till inlägg, annars hörs vi imon! Puss

Godnatt på er!

Kollar just nu på The backup plan, jättebra film! Och sen ska jag sova. Hahah, kanske lite tidigt för en fredagskväll tycker ni.. Men jag är så sjukt trött och jag tycker att det är jätteskönt att sova, så varför inte?! Heheh^^ Godernatter på er! <3

GRATTIS JENNIFER!

Hej! Idag hade vi sååå härlig dag i skolan, gick bara i typ två timmar för vid tolv skulle några lärare från typ Lund komma till vår skola och då kunde inte några elever vara där, hehehe! Så vi slutade kl elva! Då stack jag, Tyra, Jennifer och Emily till Sushin och åt och sen stack Emily hem och jag, Tyra och Jennifer åkte in till stan där vi fikade på starbucks och gick runt o kolla! Vi bjöd Jennifer eftersom det är hennes födelsedag todaaay! Sen så åkte jag och Tyra hem till henne och kollade på One tree hill, grymt är det! Ska börja se på det!!! Och nu är jag hemma, har ätit och har sjungt! Asså såg idag att ja hade fått hem brev om antagningsprovet till donner... DEN 29 FEBRUARI!!! HALLÅ!! DET ÄR JU OM 26 DAGAR! ASSÅ JAG FÅR JU PANIK!!!!!!!! Jag är så grymt nervös inför dem proven alltså... Aja, det får väl gå som det går. Nu kommer det kankse som en överraskning att jag ska slå mig ner och kolla på lite Ugly Betty?? ;) Puss på er!
Graaattis bästa Jennifer! Hoppas du fick en jättebra födelsedag! Det är du värd!!! Älskar dig! <3



Alluum

Heluu! Har idag vart i skolan, (suprice;) tror aldrig jag har blivit mer retad än idag.. Heheh, om ni inte vet (vilket ni antagligen gör) så har jag ett mycket fint smeknamn, som jag har fått av min kära klass. Det var nämligen såhär att i början av höstterminen så sköt en kille i min klass ett jädrigt hårt skott på mitt lår på idrotten(nej, jag hade inte långbyxor, utan korta handbolls skorts var det) och då gjorde jag ett skrik som kanske inte var allt för femenint.. Och dem har sedan dess konstant kallat mig för "mannen". Finns även olika versioner på detta: klara mannen trollet mm. Orkar inte skriva upp alla(egentligen för att dem är för konstiga och innehåller opassande ord) men vi kan ju säga att är det för att det finns så många samt att det skulle bli en hel uppsats om jag skrev orsakerna till smeknamnen(vilket faktiskt också är sant).
Men iaf så var killarna typ på världens rethumör idag så ni kan ju gissa hur det lät... En av dem kom t.o.m på en låt om mig, minns dock ejj hur den gick, men var nåt i stil med klara mannen trollet. Synd att Tyra missade det. :(
Aja, sen efter skolan stack jag till Allum och var med Filippa! Vi åt på brüggen, jättemyys! Kom hem vid sex och har ätit, sjungt o kollat på tv sen dess. Nu ska jag fortsätta kolla på Ugly Betty (L)
Pöss
PS. Jag ska försöka bli bättre med bloggningen

I'll be forever yours

heeeej! Har varit i skolan idag som vanligt, hade sång och åkte sen hem o kollade på Ugly Betty! ÄLSKAR DET!!! Sååå mysig serie! Ska sova nu, godnatt!

RSS 2.0