England imon!!!

YEEEEEEEEEEEY! JAG STICKER TILL ENGLAND IMON!!!!!!!!!! WIHOOOO! Det kommer bli en tidig kväll för ikväll, med tanke på att vi ska upp ganska tidigt och så ställer vi ju om klockan imon också! Såå kommer vara mycket trött ikväll! :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra ansiksmask och likn! puss!

4 days to go..

Jaa, det är bara fyra dagar kvar tills vi åker till England!!! YYYEYE! Känns det inte dock som om jag berättade att jag hade fått reda på att jag skulle med till England typ igår! Tiden går fort!!! Har även räknat ut att det är mindre än 3 månader kvar till vi går ut högstadiet... JAG KOMMER SAKNA MIN KLASS SÅ GROVT MYCKET!! :( :'( Skolavslutningen kommer att bli hemst, jag vet iaf att jag kommer gråta sönder. :'( Aja, nu ska jag ej bli deprimerad. Dagen såg ut som följande idag:
Jag var i skolan, hade spanska, slöjd, musik och No! Onsdagar är våran kortaste dag! :):) Vi slutar alltid tio i två och då brukar jag alltid skynda mig till bussen som går kl 2 för att komma till sången. Idag fick jag två nya låtar, jättebra båda två och jag är ju big fan av Molly Sandén, så det var särskilt roligt att jag fick en låt av henne. Sen stack jag till Tyra och pluggade med henne och nu är jag hemma och ska fortsätta plugga!
Morgondagen har vi två nationella prov, ett i Svenska(talförståelse) och No-lab! No-labben gick ju åt skiten så jag tror att jag kommer få den redan färdiggjorda.... hehe ^^ Nu ska jag sätta igång och plugga, så vi hörs imon igen, Puss!
och
fråga mig inte varför de blev två olika stolekar på videorna -.-

I'm not that fragile, I'm not gonna break.

Hej! Idag var jag i skolan(nähe..) sen stack jag, T och K hem till mig och pluggade typ. Sen gick vi till Tyra och kollade på vårt kära DH! Nu ska jag sova, puss! <3

Maybee it's best to love a stranger...

Hej och fölåt för den mycket dåliga uppdateringen på sistone. I lördas var jag på tjejmidda först hos Olivia och Ottilia och sen hos Linnea och Jessica! Vart superkul! :D:D Sen i Söndags städade jag och sen stack familjen och åt på bamboo, yummi! Idag har jag varit i skolan, stack sen hem ett tag och sen tog jag bussen ner till Allum med Pernilla så åt vi på Subway och efter det hade vi sångkonsert! Gick faktiskt bra! YYYEYY! Heaven help my heart var det jag sjöng! Här är den:
Mycket bra låt som kommer från musikalen Chess! :)
Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen eller nåt. Vi hörs imon! Puss
tyvärr laggar min webcam så det blir ingen bild idag!

Do you feel my heart beating?

Hej! Skrev inget igår, somnade typ direkt efter skolan och vaknade vid halv sex på kvällen så då gick jag upp och åt lite och myste med familjen och sen sov jag igen vid tolv typ! Nu om en timme åker jag till stan med Tyra och handlar presenter för ikväll ska vi på fest eller vad man nu ska säga heheh. Puss


Jag vore inget alls om du inte fanns

Hej! Hade ju antagningsprov idag! Började med ett teoretisk, gick lite sådär vet inte riktigt! Sen hade jag själva sångprovet och det gick till min förvåning väldigt bra! Someone like you och Heaven help my heart sjöng jag! Och sen var det nån slags helt random egen låt som de typ hade gjort själva som man skulle sjunga! hahaha! Jag hade mitt sångprov vid typ tjugo över 11, så vid halv ungefär åkte jag, Filippa och Pernilla in till stan och åt. Sen vid två ungefär åkte vi hem till Filippa. Där vi typ kolla på film, somnade under filmen och sjöng typ! Sen åkte jag hem och nu har ätit och så! Nu hade jag tänkt göra mig ordning och lägga mig och kolla på lite oth, blir en tidig kväll idag, är helt utmattad. Imorgon skulle vi egentligen ha sovmorgon men nej nej, vi ska öva med englandsgänget. Typiskt på just en fredagmorgon när vi egentligen har sovmorron -.- ajaaaa! Puss

Jaha.

Hej! Jag vet att jag inte har bloggat bra på sistone! Har haft fullt upp med skolan, sorry! Idag sov iaf Tyra hos mig, vi övade No fram till typ elva igår och så gick vi upp kvart i sju imorse för att plugga. Gick tyvärr SÄMST ändå! Hahahha, är ganska säker på att jag fick IG på detta prov.... JAG ÄR SERIÖS ALLTSÅ!!! Får jag iaf G blir jag så nöjd att jag kommer typ springa ett glädje varv!!!!!  HAHHA, sen hade vi musik och sen skrev vi i en ankät och sen fick vi gå hem. Var hemma i typ tjugo min och sen stack jag till sången! Har ju precis varit sjuk är är fortfarande ganska rosslig och så men det gick ändå helt OK. Nu ska jag se Oth! Hörs senare eller imon! PUSS!

Till Skolan


Back on track

Hej! Jag har inte bloggat på ett tag nu för att jag har varit sjuk o mått dåligt! Har haft feber huvudvärk, mått illa och haft en mycket härlig förkylning som nu börjar sätta sig i halsen, vilket jag inte behöver just nu med tanke på antagningsprovet (IGEN) på torsdag. Annars är det inte så mycket som har hänt, har bara legat hemma och sjukat mig, kollat på Oth, ätit! heheh ^^ Jo, föresten!!! Har fått kontakt med hon jag ska bo med när vi är i England, jättekul, Caitlin heter hon. Jag ser verkligen sååå fram emot att åka till England!!!!!!!!!! Det kommer bli så kul!! Annars är det inte så mycket som har hänt!
Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret, göra ansiktsmask mm. Hörs imon igen, Puss!

Har blivit sjuk..

Och allt är bara skit atm, så det kommer inte vara nån bra uppdatering nu

5:00

Hej allesammans! Idag var jag i skolan, allt var finemang! (heheh ^^) sen stack jag till K med T och vi åt o pratade typ, sen ut på en promenad och sen gick vi hem till mig för att kolla på Desperate Housewives!!!! <3 Nu ska jag lägga mig och sova, eftersom jag ska upp 5:00 imorgon! Har antagningsprov på Rytmus kl 9, vilket betyder att jag måste åka hemifrån 8, och jag vill vara uppe i (mycket) god tid, med tanke på att det är så tidigt på morgonen och min röst är så jobbig om jag precis har vaknat, så det blir upp kl 5 för att typ ligga och kolla på serier. heheh! Nu ska jag skynda mig i säng så det blir ingen 30-days challange! I hope that's alright!
HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!!!!!

It's drop dead quiet in my neighborhood

Hej! Har varit en ganska händelselös dag, stack till gymmet direkt efter skolan och se mot dramat och nu sitter jag här och ska snart se lite Oth.
-
Dag 11 - Önskelista
Just nu så skulle jag mest vilja ha pengar, känns bra. Heheh, nee men;
* Pengar
* Desperate Housewives s 7
* Glee s 2
aa, men det är väl typ det ända jag kommer på just nu.

Okej, jag har varit sämst på att blogga

Sorry! Sov iaf hos Klara med Tyra, vi gjorde mat(kyckling och sallad) och chokladmousse(Tyra gjorde den, to be honest) Mycket gott! Sen var jag hos Klara idag fram till kl ett typ och då gick jag hem och kollade på Oth och stack sen och städade. Och nu har jag gjort mig iordning och ska snart sova! Hörs imon, Puss! Jag fortsätter med 30-dayschallangen imorgon!

Städa

Ska iväg och städa Sävehofhallen nu med Jonna oc Tyra, bloggar när jag kommer hem.

Är hos Tyra nu, bloggar imon

-

Det är dags för fredagsmys..

Hej! Dagen har bestått av skola, sen vara med Filippa(och Ellen) och sen gymma med Tyra. Tog det ganska lugnt idag eftersom jag har fått ganska ont i min hals på sistone och jag ville inte att det skulle bli värre genom att jag körde för hårt. Sen tog vi bussen och blev sjutsade på moppe hem. Nu har jag ätit och snart så är det dags för fredagsmys! Ha en bra kväll! Puss
-
Dag 11 - Det här hade jag på mig idag.
Ehm, orkar inte riktigt ta kort på det. Men en knallrosa T-shirt och bruna byx-leggins. Kan visa blid imon!
ser helt dränkt ut just nu, så får bli en mycket vacker(not) bild på mig från Jonnas konfirmation

Don't loose who you are

Hej! Vaknade imorse och mådde skit, tvingade mig själv att gå upp ändå och mådde lite bättre efter ett tag så jag stack till skolan. Mådde typ dåligt ändå hela förmiddan, men blev lite bättre sen iaf. Sen stack jag hem till Tyra, och vi såg på Oth. Nu ska jag slå mig ner för att titta på ännu mer Oth.
-
Dag 10 - 10 av mina mest spelade låtar och varför:
1. Taylor Swift - Safe and sound
2. James Morrison - I won't let you go
3. Mandy Moore - Only Hope
4. Rascal Flatts - I won't let go
5. Molly Sandén - Why am I crying
6. Jessie J - Who you are
7. Oscar Linnros - Från och med Du
8. Veronica Maggio - Satan i gatan
9. Frank Sinatra - Fly me to the moon
10. Molly Sandén - Spread a litte light
-
Ja, dom här låtarna är dem som spelas mest av mig just nu. Jag bryr mig inte ett skit ifall dom är "ute eller inne", det är låtar som jag tycker är bra och därför lyssnar jag på dem! hehe^^ Nee, men alla de här låtarna är jättefina och så sjukt bra, så jag tycker ni ska lyssna på dom! Däremot så kan jag säga att Fly me to the moon lyssnar jag mycket på för att jag har antagningsprov med den låten på onsdag, på rytmus, men den är faktiskt ganska bra! :) Ha de bra! Puss!

RSS 2.0