Men du försvann, gled ur min hand

Nu är jag på tillbaks på landet! Har varit hemma några dagar och varit med bla bästa Tyra, Jonna och några andra! Jättetrevligt har det vart! Men nu befinner jag mig på landet och ska sova här en natt. Sen på måndag kväll åker vi till Frankrike!!! ÅHHH LÄÄÄNGTAR! Bästa stunden på året, lätt. Hoppas ni har haft ett bra lov hittilis, det vet jag att jag har haft i alla fall! Kram på er!


kom precis hem från en springtur, vilket är orsaken till att jag ser ut som en tomat i fejset
Bjuder på en mycket bra låt också!! Slår på stoooooorrt!!


Bye for a while

Hej! Jag åker till landet imorgon, där jag kommer vara fram tills nästa söndag(eller jag åker förresten till körkurs på tisdagkväll och sen till Ullared på onsdag morgon! Får se om jag hinna blogga lite då, men jag tror ej det. Dagen efter vi kommer hem åker vi till Frankrike och kommer ej hem förrän den 14-15 juli! Så troligtsvis så hörs vi då! HA EN TOPPEN SOMMAR! PUSS O KRAM

Go to the end of the earth for you

Kollade precis på inspelningen när jag sjunger Make you feel my love på pjäsen som vi hade i år!! ÅH nu saknar jag dramat!! (L) Nu ska jag lägga mig och sova snart och kanske läsa något. Imorgon blir det förhopningsvis om det är bra väder solning och städning på förmiddan. Och sen till småkusinerna på eftermiddan! Blir toppen! PUSS
hittade en gammal bild i arkivet på en tårta och den såg god ut sååå.....

Live, love, laugh

Heej! Gick ut vid tolv och satte mig på balkongen för att äta frukost. Solade sen lite med musik i öronen. Dock blev det för molnigt så jag slutade nu. Hoppas det blir bättre väder snart! Nu åker jag snart till allum med Filippa! Blir bra. Vi hörs. Kram!
bjuder på en bild från supén på mig och Jessica!

Turn away cause I need you more

Hej! Jag kom precis hem ifrån att ha varit på ett MRL-pass med bästa Klara. Härligt!! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får se! hade tänkt somna tidigt ikväll bara, så kanske(KANSKE) går jag ut och springer på morgonen! Får se! PUSS!
image description
har fortfarande ingen webbcam!! :(:(

Tillbaka

Japp är fortfarande lite krasslig menmen. Var och sov hos Jonna igår och vi var på bio innan dess med Filippa också! Vi såg typ världshistoriens bästa film LoL! Svvvinbra! Nu ska Klara komma hit snart och så är vi här ett tag och sen åker vi och gymmar! PUSS!!!
såhär brun hade jag tänkt att bli i sommar då! dags att sätta igång, men vädret måste bli bättre!!!!!!!!!!!!

Har gått och blivit sjuk

Japp, tänke bara säga det eftersom jag kommer nog inte blogga så mycket på ett tag på grund av det. Mår verkligen inte bra, så nu ska jag göra allt för att försöka bli frisk. Vi hörs!

Off to the supé!!

Nu sticker jag och bästa Kajsa till våran supé! KOmmer bli en awesome kväll. Ha det bra PUSS!

How old is you soul?

Var på allum förrut och fick äntligen köpt ett par skor att ha på supén imorgon. Jättesnygga svarta med hög klack! Kommer få så sjukt ont i fötterna av dom! hahah. Nu har jag precis tagit mig en skön dusch, rakade benen och smörjde in hela kroppen, så nu är jag redo för imorgon! Senare ikväll ska jag också göra två olika sorters ansiksmasker. MYYS! Nu hade jag tänkt kolla på lite Desperate! Ha en bra kväll! Kraaam
oldiiie!

All those fairytales are full of sh*t

Godmorgon! Vaknade för ungefär en halvtimma sen. Hade världens slappkväll igår, läste klart hungerspelen(hade bara läst halva boken innan) och den var så sjukt bra! Jag dog nästan så söt boken är, jag tycker faktiskt att den är mycket sötare än filmen... Jag börjar fundera på om jag ska börja läsa tvån och trean också... Hade egentligen tänkt vänta tills jag åker till frankrike, så vi får väl se. Iaf efter jag hade läst boken såg jag lite DH och typ halva trassel, måste se klart hela nån dag. Mycket mysig kväll vart det iaf. Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen. Hörs senare!
ÅHH FRANKRIKE!!! (L)(L)
jag har varken några bilder på denna datorn eller någon web-cam så ni får en gammal från arkivet!

It goes up, It goes down, I can't get off


 

You think I'm strong
That I'm the lucky one
Just cause I came out on top
And you fell down below

 

 

But you where wrong
You're not the only one
Cause the hurting never stops
You just let me go

 

 

You should reconsider
Talking to the man, the man in the mirror
Maybe he, can tell you how, to turn this all around

 

 

It goes up
It goes down
I can't get off
This ro-ollercoaster ride
This ro-ollercoaster ride
I can't stop
No matter what
Can't get off
This ro-ollercoaster ride
Cause I think of you all the time
But we fight too much still we can't get enough
Don't think we'll ever be fine
So I gotta get off
Off this ro-ollercoaster ride

 


FORTFARANDE LÄSARE??!

Hahah. gick precisinpå min statestik och såg att jag forfarande har folk som går in på min blogg, även fast jag har bloggat så sjukt dåligt på sistone... Däför tänkte jag göra att inlägg. Jag har precis städat mitt rum, jag har nämligen flyttat ner en av våra datorer till mitt rum, så därför kände jag att det var dags att göra fint i mitt rum.. IGEN. Blev fint.
-
Tänkte också passa på berätta vad som har hänt när jag har varit borta. Jag fyllde bla år i tisdags, fick världens finaste födelsedag tack vare mina underbara vänner och min underbara familj. Jag fick en locktång, smycken, DH säsong 7 mm.
-
I torsdags tog mina fina tvillingsyskon Emilia och Filip studenten! Jättefint vart det och jag blev aldelles tårögd! GRATTIS!
-
Det är väl ungefär det speciella som har hänt, nu ska jag hålla på lite med min dator och sen kolla på min älskade DH! PUSS

Pluggar...............

Sitter nu med huvudet i No-boken och snart måste jag även plugga SO och sen städa mitt rum. Är helt speedad och har ont i huvudet också. FML

USSSSSSSSSCCCH!

Hej alla! Kan då börja med att säga att jag mår fucking skit! Vi hade starwars maraton hos Richard i natt(rättare sagt, vi såg en starwarsfilm, sen tröttnade och sen kollade på andra filmer och annat)! Drack energidryck, som fick mig att må så jävla illa och den fick mig att bli trött men ändå kunde jag inte somna! JA, jag låter som en mes, men fyfaaaaan så illa jag mår nu! Vill typ sticka huvudet i toan eller nåt! Ne, jag ska aldrig mer dricka energidryck, USCH! Fick sovit kanske sammanlagt 4 timmar(ganska mycket ändå jämfört med andra) men jag vaknade typ 500 gånger... :/ FÖRLÅT FÖR ATT JAG KLAGAR FÖRESSTEN!! Nu ska jag lägga mig och sova och förhoppningsvis mår jag bättre när jag vaknar! Mår jag bättre åker jag kanske till stan och till Filippa efterråt! :) Kram

RSS 2.0