Tyra och Kajsa

Hej!! Sitter nu och kollar på film med Tyra och Kajsa! Förut var vi och grillade vid kåsjön, mycket mysigt! Nu ska jag fortsätta att kolla på filmen så vi hörs imorgon! Då ska jag förresten jobba och sen vara med Filippa, hörs efter det. Puss


Mår inte alls bra.

min jädra huvudvärk vill ju aldrig försvinna!!! Usch, nu ska jag lägga mig och kolla på lite oth och imon får jag se vad som händer, ska egentligen åka och gymma med Tyra och Klara, men får se om det blir av. Vet ej ens om jag kommer komma upp ur sängen, så dåligt mår jag :( :( vill inte bli sjuk, orkar ej. Förlåt för att jag klagar! Ha de braoo! Puss

Usch

mår inte alls bra just nu! Huvudvärk och jag tror jag kanske har feber, usch!! :( min dag var som vanligt, skola och sen tyra och kajsa!

Off to the school

Drar till skolan nu, nationella direkt! Önska mig lycka till!

Nu ska jag sova

GODNATT!!
Imon blir det skola och sen vara med Kajsa och Tyra! Hörs då!

Jag vill känna att jag lever

Hej! Kom precis hem ifrån gymmet där jag gymmade med Tyra och Klara. Mycket härligt! Dagen har varit ganska seg, har varit ganska trött också! Hade föresten musikcafé i skolan idag, det var ganska kul! Sjöng och spelade piano till "Sparks fly" tillsammans med Tyra och så körde vi låten som vi hade på talangtävlingen i England.
-
Nu hade jag tänkt att kanske sätta mig och räkna lite matte och sen se på nån serie eller nåt. Och sen blir det att sova tidigt, för imon är det Nationell uppsats i Engelska. Puss!

Det är nu som livet är mitt.

Helloj!! Idag har jag varit i skolan (ni bah va?!) sen stack jag till sången. Vart riktigt roligt(fast det är alltid roligt ;) fick ny låt idag, nämligen Gabriellas sång. Som är enligt mig en av de bästa låtarna i världshistorien, tröttnar helt enkelt aldrig på denna fina låt. Älskar den helt enkelt. Och min sånglärare är den absolut bästa, världens snällaste, bästa sångerskan jag någonsin har hört(helt seriöst alltså), helt enkelt bäst. Så sången är absolut höjdpunkten i veckan.
Nu hade jag tänkt att plugga lite matte och sen blir det en ganska slapp dag, härligt ändå!
Helen Sjöholm
Molly Sandén version! Tycker båda är riktigt bra!!

Godnatt(L)

Nu ska jag sova, GODNATT! Imon ska jag ha sång efter skolan och sen ska jag vara med Filippa, så vi syns efter det! Puss

No one leaves the lights on anymore

Hej! Sitter nu med musik i öronen och jag kom precis hem ifrån Sportlife där jag Tyra och Klara körde Bodystep. Jobbigt och svårt, men skönt. Nu ska jag snart sätta mig och kolla på Desperate (får förmodligen också plugga lite matte i pauserna, men men). Sen kanske jag pluggar lite till matte och sen blir det att sova.


Sitter nu med Tyra

och är inne på datorn. Snart ska vi åka och gymma med Klara också! Så då hörs vi efter det! Puss

Blev lite ändrade planer

så nu sticker jag och gymmar med Tyra! hörs senare!

Skolan snart

Nu sticker jag till skolan snart! Idag ska jag ha No-prov (håll tummarna för mig) och sen ska jag nog vara med Filippa. Det blev nämligen inte av i helgen. Och sen åker jag och har drama. Puss

Pluggar

med No-boken i knät och musik i öronen! Bästa sättet att lära sig!!

Love gives you the right to be free

Var nere på Sportlife och fixade mitt gymkort aldelles nyss och nu ska jag städa lite och sen ska jag sätta mig och plugga No och lite matte om jag hinner. Skönt med en dag hemma faktiskt, det behövs!!! PUSS
'

Godmorgon på er

Hej! Och nej jag vaknade inte precis. Har varit vaken sen klockan tio! *nöjd* Idag får jag se vad som händer, ska kanske vara med Filippa, för det blev ej av igår. Ska skaffa mitt gymkort idag också när pappa kommer hem. Ska hinna städa mitt rum lite också hade jag tänkt.. hehehe. Ha en bra dag!

Följ mig på instagram!! @klarabyegard

Var hos Klara ikväll med Tyra och hade det kul!! Nu väntar sängen! PUSS
-

Hade tänkt sätta igång igen

får se hur lång tid det dröjer tills jag slutar igen.. Heheh!
HEJ!! Vill först och främst säga att jag har haft det mycket bra. Var i England, har haft påsklov, träffat kompisar, träffat lill-kusinerna(L). Däremot har det varit en hel del plugg och stress.. Men nu ska jag inte vara negativ.
-
Var ju som sagt i England och hade det bäst. Bodde hos en tjej som hette Caitlin, hon och hennes familj vart supergulliga och var så grymt snälla mot mig. Efter ett tag bodde även Jessica hos "min familj" men det är en lång historia, orkar inte dra den här. Vi var också i London (med sverige-gänget) sista dagen, vilket var bäst (rättare sagt PRIMARK var bäst! Hann typ inte gå i nån annan affär) Jag fick köpt massa kläder och likn, VILL DIT IGEN!
hmm, vad har jag mer gjort? Veckan efter så var typ ALLA sjuka! MEN INTE JAG, MOHHAHAH! Förvånande nog. Den veckan spenderade jag mest med huvudet i skolböckerna. Påsklovet spenderades mest med kompisar + landet + hemma. Mycket härligt lov. Nu den veckan som har varit har jag varit med Tyra mycket och så har jag även pluggat en del.
-
BILDER FRÅN ENGLAND (tagna från facebook) :
hela "sverige-gänget"
jag o min värd
jag o Jessica
jag o Tyra
tyra, ella o jag
-
ha de braoo!

RSS 2.0