so put it in all of the papers, i'm not afraid

Hej! Har haft en mysig kväll och nu ska jag se ett avsnitt vänner och sen ska jag dra mig till sängs. Hahah va nördigt det lät. Imorgon blir det en heldag med plugg. Har två prov + en novell + 3 böcker att läsa. Så det är bara att sätta igång. PUSS
oj den bilden blev mörk, aja! 

I wanna scream til' the words dry out

HEJ! Jag vet att jag inte har bloggat så bra på sistone. Sorry. Igår var det fest med hulebäck så då gick jag med mina vänner från klassen. Först var det mys hos linda och sen tog vi oss till den riktiga festen på sticky fingers. Tyckte dock att festen var jäättetråkig, men jaja. Nu idag ska jag ha en hel dag med plugg, härligt.... PUSS
bild från Hannas instagram! Vi körde på Ben&Jerry igår!! hahahah :D 
 

Min helg

Eftersom jag har sugit på att blogga denna helgen så tänkte jag uppdatera er om vad som jag har gjort i helgen! I fredags åkte jag och klara och tränade, efter det sov Elsa och Kajsa hos mig, mycket trevligt. Sen igår sov jag hos finaste Linnea, jättemysigt vart det. Så himla roligt också för hon hade så ont i sin fot och jag hade sjukaste träningsvärken så vi låg där som två gamla tanter och klagade över smärtan. Hahahahhaha herregud va kul det var. Och idag då gick jag och tränade med klara TROTS den grova träningsvärken, så jag hoppas verkligen inte att jag vaknar med ännu mer träningsvärk. Då kommer jag aldrig komma upp imorgon. Imorgon blir det förresten att åka till stan med klara och sen sover jag hos henne. Nä, men nu måste jag "fortsätta" plugga. Haha


@allum

Sitter nu på allum med klara! Vi har precis tränat. Nu ska jag hem o äta och förhoppningsvis plugga lite och sen blir det att städa Sävehof! Kulkul! Hörs!
Ni får en bild på mig och min finaste kusin Matilda<3


@granens place

Befinner mig nu hos granen, vi pluggar! Så jag sover här ikväll, blir gr8!!


Resursdag

Är ledig idag, så jädra gött! Så jag sov till typ tolv(njutning) och sa åt mig själv att börja plugga direkt! När tror ni att jag börjar plugga? För typ en halvtimme sen.. Bra jobbat Klara!! Nu ska jag gå tillbaka till pluggningen och sen tar jag halvbussen ner till Kulturskolan där det är Luciamöte! Kommer nog hem lite efter sju och då får jag verkligen se till att plugga ännu mer.. Har en hel del läxor att göra kan jag säga.. Puss


Just gonna stand there watch me burn

Ska sova nu! Imorgon börjar jag halv tio(LYCKA) och sen skulle jag egentligen slutat två men då har skolan beslutat att alla vi sångare ska ha någon slags sångclinic/workshop så då vet jag inte riktigt när det slutar! Efter det ska jag träffade saknade Linnea som jag inte har träffat på år för jag måste ställa in hela tiden... Tisdagar gillar inte mig, tror jag! MEN IMON BLIR DET AV, och det är bestämt. 
Så då antar jag att vi ses efter det
GODNATT
 

Drama

Hej! Kom precis hem från dramat där vi idag fick våra roller! Hahaha, så roligt för jag jag en roll där jag ska spela typ gangster tjej...... Hahhahah brukar typ i vanliga fall spela alla kärleksroller och sånt men i år blev det gangster. Ska faktiskt bli jättekul! Nu hade jag tänkt att sätta mig ner och plugga lite. 
 
Vi hörs!
 

It's a quarter after one, I'm all alone an I need you now

Åh borde verkligen sova men jag kan verkligen inte:( är jättetrött egentligen så det suger. Kan inte sluta tänka åhhhh. Ni vet det känslan när man har så mycket att tänka på så man verkligen inte kan sova. Så är det typ, bara det att jag har egentligen inget viktigt att tänka på utan jag bara tänker. Åh jag är så skum, men jajaja! Nu ska jag gå tillbaka till att försöka sova! Kommer ju aldrig orka upp imon annars. Puss


Städning

Kom precis hem från städningen! Nu väntar the bed! Vi hörs imon, kram!

You can't bandage the damage

Hej! Vaknade runt elva och har sedan dess legat och kollat på vänner och nu ska jag snart dra mig till Klara.
Vi hörs senare.
har blivit helt besatt av den här låten! Så sjukt bra
 

Lördag

Hej! Har helt glömt av att blogga de senaste dagarna... Men nu gör jag det! Igår var jag hos Mikaela, där jag, Emilia och hon hade myskväll. Det var verkligen jättemysigt och jag älskar mina systrar mer än allting annat!! Dom är verkligen bäst!! Idag vaknade jag och mådde lite halvbra.. Har ju precis varit sjuk, eller är egentligen fortfarande sjuk. Men jag har ju varit tvungen att gå till skolan de senaste två dagarna eftersom vi har haft prov o bajs. Så får riktigt vila upp mig idag känner jag. Ha en bra lördag!!


Uppe med tuppen

Klev upp extra tidigt ur sängen idag, för nu ska jag göra iordning mig och sen sitta och plugga ännu lite mer Historia. Är jätteorolig över hur provet kommer gå... Det är bara en massa sammanfattningar så det är jättemycket information att ta in, och det är jättesvårt.Men jaja, det får väl gå som det går. Håll tummarna för mig!!
Mår sådär just nu, så vet inte om jag kanske sticker hem efter provet eller om jag går dagen ut. Beror på hur jag mår sen! 
Ha en bra dag, puss! 

Skola imorgon

Hej! Har inte bloggat idag.. Känner att det inte skulle bli världens mest betydelsefulla inlägg. Hittar inte något intressant i att jag har varvat att kolla på VD/äta/legat och tyckt synd om mig själv/oroat mig för skolan/pluggat/legat och gråtit för att mitt huvud gör ont..... hhehehe skoja bara ;) Ne, men det är väl det jag har gjort idag, kul! Hoppas ni har haft en bättre dag.
Imorgon måste jag dra mig till skolan i vilket fall som helst eftersom det är Historiaprov då, segt bara att jag har ensemble(kommer ju aldrig kunna sjunga med den rösten jag har just nu) så jag vet inte riktigt vad jag får göra där.. Typ sitta och stirra ut i luften. Och sen har vi musikdata och då vet jag inte heller vad jag får göra, då vi ska spela in när vi sjunger. En annan sak som är lite segt också är att jag egentligen har sånglektion imorgon, men den får jag skippa. Dock är det en annan rolig sak som händer imon, får se vad som händer.... heheheh nu blev ni nyfikna. Antingen kommer det att bli något jätte ointressant eller något kul!!! :) därför säger jag inget nu. 
 
Nu ska jag återgå till mitt kära historiahäfte och be till gud att jag inte får F!!!! AMEN!!
 
.......

Godnatt!!!

Ska sova nu(eller har egentligen sovit typ hela dan) så nu sover jag för typ 5 gången. hhahaahaha! Jag stannar nog hemma imorgon också och så får jag dra mig upp till skolan på torsdag no matter what. För då är det Historiaprov! :( Hoppas jag mår lite bättre då iaf.
Kan ju dock säga att jag har världens finaste kompisar, fick en så gullig/ful( hhehehe) bild på Elsa och Kajsa där dom sa att dom saknade mig, så söta. Och sen kom finaste Fröpåsen/Kajsa förbi med en stooor vit toblerone!!!!! Hade typ kysst henne om det inte var för att jag förkyyyyyyyyyld! Nä, men tack bästa du! Du är bäst! <3
tänkte lägga in en bild på den, för er som inte har sett den innan. Okej alla har sett den innan, den som inte har gjort det borde SKÄMMAS!!!!!!
 

Sjuk

Är hemma från skolan idag, vaknade med den mest härliga förkylningen någonsin + huvudvärk. Så mysigt... Eller? Så typiskt också, skulle verkligen behöva vara med på historia lektionen idag för vi har prov på torsdag! Damn, aja nu ska jag fortsätta att halvsova! Puss

Ni får en bild på mig från i fredags som jag aldrig la upp!


.......

Hej! Var på dramat idag förrut och sen dess har jag suttit och gjort ingeting, eller har egentligen FÖRSÖKT att plugga, men det har gått som det har gått......Duschade förrut och hade i färgbomben så förhoppnigsvis är det lite rödare imorgon, härligt. Efter skolan blir det att träffa min saknade Linnea! Blir mysigt!
 
Vi hörs
gammal bild

F*ck what I said, it don't mean a shit now

Hej. Kom precis hem från städningen! Nu har jag pluggat lite men är långt ifrån färdig med det jag egentligen borde ha gjort. Känner att jag har tappat all motivering överhuvudtaget i skolan. Har typ fått mitt första IG(eller F, som det heter numera) på ett prov någonsin, känns bra. Asså spanska kan ju bara gå och trycka upp sig nånstans typ, kul att man hade MVG i det på högstadiet och får typ F nu på gymnasiet...... KULKULKULKUL!!! Så fantastiskt bra var mina lärare på högstadiet. Asså fuck everything, allt är bajs, pallar inte mer.
 
 
grym låt

F*ck what I said, it don't mean a shit now

Hej. Kom precis hem från städningen! Nu har jag pluggat lite men är långt ifrån färdig med det jag egentligen borde ha gjort. Känner att jag har tappat all motivering överhuvudtaget i skolan. Har typ fått mitt första IG(eller F, som det heter numera) på ett prov någonsin, känns bra. Asså spanska kan ju bara gå och trycka upp sig nånstans typ, kul att man hade MVG i det på högstadiet och får typ F nu på gymnasiet...... KULKULKULKUL!!! Så fantastiskt bra var mina lärare på högstadiet. Asså fuck everything, allt är bajs, pallar inte mer.
 
 
grym låt

Nu>städa

Nu sticker jag och städar, hörs efter det!
 
 

Tell them I was happy

Klara sov här i natt och vi vaknade vid elva typ och kollade på film. Nu ska vi göra iordning oss och så, sen åker vi och fikar i Haga. Så mysigt! Sen sover hon här i natt igen! Vi hörs!
 
 

Bästa Klara

Är med bästa klarson nu och kollar xfactor, mysigt!! Puss


Busshållplatsen

Sitter på busshållplatsen ny och väntar på min buss, idag har jag bara 2 lektioner, så skönt!! Hörs sen!


Godnatt

Nu ska jag sova! Börjar inte förrän halv ett imon så får en mycket skön sovmorgon, välbehövlig! PUSS
 

grattis tyra

Idag fyller bästa Tyra år!! :D
Loveu!!
 
Min sånglärare var sjuk idag så det blev ingen sång, men kanske lika bra det. Min hals har vart helt knäpp sedan i tisdags och jag behöver ändå plugga till spanskaprovet imon. Så nu hade jag tänkt sova eller nått och sedan pluggar jag resten av kvällen!
 
PUSS

Trying to push everything away

Har suttit och pluggat fram tills nu. Slutade skolan tjugo i fyra och då mötte tyra mig på min skola och sen åkte vi till stan där vi mötte upp Klara, sen stack vi och åt Sushi. Efter det tog vi spårvagnen till Gymnasiemässan och så gick vi där ett tag. Kom hem vid lite innan åtta tror jag och då åt jag och sen dess har jag pluggat. Imorgon blir det en rolig dag. För det första fyller Tyra år och sen är det rolig dag i skolan. Har klasstid på morgonen och jag var en sån fantastisk klassrådsrepresentat förra gången, fick liksom sitta och slå i bordet så där som en domare, heheheheh det var kul!!! MAKT!!!!! Efter det är det svenska som gäller, sen håltimme, sen ensemble och tillsist musikdata, kulkul!! Efter skolan blir det sång och sen träffa Tyra och Klara och gymma om jag hinner med det.
PUSS

Star for life

Var en asbra dag på star for life på scandinavium. Så underbart, med sånt underbart folk. Hel fantastiskt var det, men nu måste man tillbaka till verkligheten för har muntligt spanskaprov imorgon på morgonen, kulkul. Så kommer sitta upp länge ikväll och plugga till det. Vi hörs imorgon, puss på er!
 

no me gusta español

Har gått igenom alla frågeord till det muntliga provet i spanska på onsdag och läst igenom lite smått i boken. Känner att det får räcka för ikväll. Jag börjar nämligen inte förrän halv två imon så då kan jag plugga innan dess också, gött. Orsaken till at jag börjar halv två är för att våran kör på skolan ska på en sak som heter "star for life" som är typ en jättestor körsak, som nog kommer bli jättekul. Så då behövde vi inte gå på några lektioner innan dess. Asgött. Så nu ska jag verkligen sova ut imon, fast inte för länge, måste ju plugga också. 
 
Nu hade jag tänkt kolla på de senaste Glee-avsnitten och sen sova, härligt. 
PUSS
 

plugga

Var på dramat för ett tag sen och sen dess har jag typ halv-pluggat! Men nu måste jag nog plugga på riktigt så ag tänker att jag jag skriver efter jag har pluggat klart! hihi puss
 

FUCK LIFE

Japp, nu vart det söndag igen. Kul. Har haft typ degigaste(hahah fint ord) helgen typ sovit sönder. Jättemysigt. Nu så är det så att jag har tre prov i veckan och typ 100 läxor, så kommer nog inte uppdatera så himla bra. Imorgon har jag matteprov, och jag kan typ inget. Kommer antagligen sitta uppe till typ tolv-ett i natt, för att jag göra typ 500 mattetal, älskar mitt liv(L). Så om ni kan: håll er så långt borta från mig som möjligt, för er egen skull. Kommer vara på det sämsta humöret ever känner jag. Åh så kul. 
jag bjuder på en riktigt ful bild nu, hoppas jag inte skrämmer iväg er helt från min blogg
hörs förhoppningsvis imon!

I don't wanna be left in this world tonight, am i alone in this fight?

Var en härlig bodycombat förrut med Klara. Nu har jag pluggat ända sen jag kom hem och är snart klar med mina uppsatser. Yeyy! Imon slutar jag halv elva, älskar det!!! Så då blir det att åka hem och typ vila upp mig, sen plugga, efter det blir det sånglektion, sen blir det nån dramagrej med teatern och efter det hem och plugga ännu mer. Har tre prov + typ 500 läxor 2 närmsta veckorna så lär inte ha ett liv särskilt mycke längre till. Kul för mig. Nu ska jag skriva klart uppsatserna, puss!
Is anybody out there?

i don't care how you get here, just get here if you can

Hej! Jag försökte blogga på min mobil imorse, men det kom inte upp nått.. Segt. Har varit i skolan idag, var helt ok! FIck en sån sjukt bra låt på min sånglektion! "Get here" heter den, så himla bra. Nu går min buss om typ en kvart, så måste hinna packa. Ska till gymmet med Klara. Vi hörs efter det, kram!

Why be nice to the people who treat you like trash?

Hej! Har varit en seg dag idag, lektionerna har varit så grymt tråkiga och har varit så trött och allt idag. Haft huvudvärk och allt är bajs. Nu ska jag tillbaka till att plugga.. Har två uppsatser att skriva och har typ skrivit en halv på den ena, bra jobbat. Sen har jag glosor + klockan + vädret + futurum på spanska. Yey for me. Hörs, skriver kanske mer ikväll. ÅH BAAAAAAAJS GICK PRECIS IN PÅ MITT DOKUMENT OCH SÅG ATT HÄLFTEN AV DET JAG HADE SKRIVIT HAR FÖRSVUNNIT. OCH DET KOMMER INTE UPP NÄR JAG TRYCKA PÅ ÅNGRA. FAAAAN, DET ÄR VERKLIGEN INTE MIN DAG IDAG

RSS 2.0