@klarasplace

Hej! Befinner mig hos klara nu med granen som vi har varit hos hela kvällen. Mitt hår är nyfärgat(Tyra gjorde det) så nu är jag brunett igen. Ganska mörkbrun, ser lite svart ut i vissa ljus faktiskt. Men jag gillar det mycket! Nu sitter jag vi och kollar på vänner, Tyra har somnat dock. Nu ska jag fortsätta kolla på vänner. Vi hörs imon!


I don't have the answer.

Hej! Dagen har spenderats i skolan, slutade kvart i fyra så det är lite segt........ Men jaja, ska inte klaga. Kvällen ska bokstavligen spenderas i min säng med massa filmer att kolla på. Endast myskväll, hade gärna ätit nått gott men tror inte vi har nått bra hemma så får se hur det blir. Är dock så sjukt sötsugen just nu haha. Nu ska jag byta till mysbyxor och sätta mig och kolla på nån film eller serie, ha en skön kväll!

Torsdag

Hej! Och jag vill bara säga att jag glömde faktiskt inte av bloggen den här gången, utan både igår och i tisdags försökte jag blogga från mobilen, men det gick ej. :( Idag har jag haft det förbaskade historiaprovet som jag har pluggat om läääänge. Det gick dock inte så bra, men ett E eller D iaf tror jag, vi får väl se. Fick idag på ensemble lektionen att vi ska ha uppspel på skoltid...... Kände bara nej. Förhopnningsvis har de flesta lektioner då.... Men ändå.. Jag vill inte. Efter ensemblen var det musikdata och sen åkte jag hem, lagade mat, åkte till sången, åkte hem, tränade, åt och nu sitter jag här och ska plugga, haha ovanligt! Men jag har mattetest på tisdag och jag kan typ igenting och på fredag har vi spanskaprov..... Skolan dödar mig. Nu ska jag sätta igång med pluggningen och går det bra ska jag ta mig lite yoghurt och bär. Okej, det kommer jag göra ändå. Hahah, vi hörs imon!
 

.............

Hej! Jag har inte haft tid att blogga idag och jag måste verkligen sova nu så det blir bara ett snabbt och ointressant inlägg och vad jag har gjort idag typ. Jag var i skolan, sen åkte jag hem, åt på allum med Jonna, stack vidare till dramat efter dramat åkte jag hem och tränade lite och nu sitter jag nyduschad och nyäten(hahah vafan, jag skapar mina egna ord typ). Nu ska jag lägga mig och läsa lite i Historiaboken, eftersom jag lovade mig själv igår att jag skulle plugga och jag har inte fått gjort ett skit än.... Så det är ju bra Klara! Jag är så duktig.
 
Imorgon blir det endast pluggpluggplugggplugg, jag slutar klockan två så jag MÅSTE verkligen plugga heeeeeeeeeela tiden hemma. Jag MÅSTE verkligen!
 
Nu ska jag lägga mig med min kära historiabok och läsa. Vi hörs!
 

tänkte att ni skulle få en riktigt fin bild på mig


Pitch perfect

Hej! Ligger nu och kollar på pitch perfect, IGEN! Den var så bra, så tog faktiskt chansningen och streamade, har inte gjort det sen jag fick virus, haha. Dagen har spenderats av plugg, städning, mera plugg och sen vara med Tyra och klara på kvällen, mycket trevligt! Det är skola imorgon, vilket jag inte alls är taggad på. Och detta betyder att det är dags att börja gå upp halv sju varje dag... Är så taggad på det, wihooo. Jag hatar mitt liv. Nä skoja, men lite segt. Samt så har vi ganska mycket i skolan nu i början så det är väldigt segt. Nu måste jag verkligen sova så jag orkar upp imorgon. Vi hörs!


Förlåt

Jag har verkligen varit sämst på att blogga på senaste tiden. har typ glömt av det helt, sorry. Alla hjärtans dag spenderades med Jonna, vi hade together alone kväll, mycket trevligt. Dock åt vi aldelles för mycket , helt sjukt hur mycket vi åt. Vill inte ens skriva upp det här. I går så stack jag och Jonna på bio och såg Pitch Perfect, mycket bra film!! Alla borde se den, nä men den var jättebra! Efter bion stack jag hem och sov, vilket var helt underbart! Jag sov nämligen bara typ 3 timmar förra kvällen för jag vaknade halv sju???!!! Jag tror min hjärna typ trodde att jag skulle till skolan, eftersom jag går upp den tiden i vanliga fall. Så jag sov väldigt gott den här natten!
 
Idag gick jag upp runt tio, åt frukost, låg och kolla på one direction klipp(haha ^^) och sen tog jag och Klara bussen till gymmet, där vi var fram till halv tre. Gick faktiskt väldigt bra idag, så jag är nöjd! Nu har jag precis kommit ur duschen och snart ska jag äta middag med la familila och efter det blir det att plugga fram tills mello börjar. Har inte sett det alls i år så jag känner att jag får iaf se ett!! ;)
 
 

Mums

Avnjöt precis en skål med bär och kanelvisp! Det var MYCKET gott kan jag ju bara säga!! Har fått pluggat lite idag även, men ska plugga lite till så fort jag har bloggat klart. Har Historiaprov(på 75 sidor !!!!) på torsdag. Och med tanke på att det är ett väldigt stort prov så kör jag inte på klara-standard, dvs börja plugga dan innan provet. Vill inte riskera ännu ett F på ett historiaprov, haha. Så jag har läst igenom sidorna en gång och är nu snart klar med en andra gång. Sen ska jag läsa igenom dem några gånger till och göra anteckningar bredvid hade jag tänkt. Man lär sig på bra på det sättet! Nu ska jag dra mig mot boken, vi hörs!
 
Imorgon ska jag förresten till Lovisa i min klass där jag och min engelskagrupp ska spela in en video om nya zeeland. Så vet inte rikigt hur mycket jag kommer få bloggat, kommer vara där större delen av dagen.

Not really sure how to feel about it

Hej! Vaknade runt elva idag och gick upp och åt frukost, sen gjorde jag typ inget, var bara inne på datorn och kollade på youtube klipp. Vid två ungefär tränade jag och sen lagade jag mat. Nu har jag precis ätit och sitter och bloggar med ett desperate-avsnitt i bakgrunden. Ska hoppa in i duschen nu hade jag tänkt, vi hörs kanske senare ikväll!

What to expect when you're expecting

Hej! Har haft grovaste slappdan idag förutom att jag har tränat och pluggat! Men har inte gjort ett skit typ förutom det, haha skönt faktiskt! Nu ligger jag och kollar på what to expect when you're expecting. Sjukt mysig film, älskar den. De två tonåringarna/ungdomarna är så sjukt söta! Du måste se den om du inte har gjort det, rekomenderar den mycket. Ska fortsätta se den nu, vi hörs imon!


Wihoo

Godmorgon eller god lunch eller vad det nu är! Vaknade runt tio idag och gick in på mobilen och kollade instagram. Såg där att Molly Sandén och Danny har blivit ett par, jag blev så glad att jag typ hoppade i sängen! Ne hahah, men jag blev superglad! Älskar Molly och Danny och har hoppats på att dom ska bli ett par jättelänge nu! Så hela morgonen har jag typ fangirlat dom! Hhaahaha!  Har precis ätit frukost och snart ska jag träna lite och sen MÅSTE jag verkligen ta tag i plugget! Vill inte sitta hela helgen och plugga, lika bra att få det gjort nu i början! Nu ska jag dra mig från datorn, hörs kanske senare! PUSS
 

Glee

Hej! Klara sov hos mig idag och vi hade en mycket trevlig kväll! Nu ligger vi och kollar på glee som vi har gjort typ hela dagen! Och sen idag hade jag tänkt att gå ut på en promenad. Ha en bra dag!


Tränat

Hej! Kom precis ut ur duschen efter jag har tränat! Körde på motionscykeln och gjort lite mag, rump och lår övningar sen. Idag ska jag träffa Klara, först ska vi åka ner till allum och köpa nått gott att äta ikväll och sen spenderar vi kvällen här och kollar på film och äter gott! Mycket trevligt! Nu hade jag tänkt att plugga lite, lika bra att sätta igång direkt på lovet och sen sticker vi till allum. Ha en bra dag!
Jag ser just nu ut som en dränkt idiot så jag kommer inte lägga ut en bild på mig just nu, för eran skull ;)
Men en gammal bild på mig och Klara får ni:

Helloooo

Hoppas alla haft en fin dag, jag har själv nästan inte gjort något. Har bara suttit hemma, förutom när jag var i skolan då. Party hard fredag med andra ord, åh jag är så rolig!! Eller nej........ Men var faktiskt förbi allum en sväng förrut och ikväll kommer granen och joinar mig, blir awesome! Nu ska jag återgå till att göra ingenting...... Hejdå!
Requested

Meet Jennifer Lawrence

Visit the Bahamas

Have an adventure trip
 

I miss those blue eyes

Hej! Hade sovmorgon idag så jag sov till nio!! LYCKA, nä men det var riktigt skönt. Åkte till skolan, hade historia, ensemble och musikproduktion. Efter skolan lagade jag lite mat och sedan åkte jag till sången, som faktiskt gick ganska bra. Sen stack jag och Klara och gymmade, gick också väldigt bra! Nöjd. Och nu sitter jag hemma och bloggar haha. Har inte så mycket att skriva och det här inlägget känndes väldigt betydelsefullt..... Hahaha, hoppas ni har haft en bra dag! PUSS
 

Onsdag

Hej, hoppas ni har haft en bra dag! Själv har min dag spenderats i skolan, som verkligen sög. Jag vet inte om det är för att jag har så mycket musik hela tiden, men jag börjar verkligen trötta på det. Till exempel igår så hade jag sångkonsert och jag tyckte inte ens det var särskilt kul.... Och musiklektionerna brukade jag älska men nu tycker jag att dom är typ lika tråkiga som vanliga lektioner. Vet inte om det är att jag är inne i en svacka eller nått, men men.

Efter skolan satt jag och min projektgrupp kvar i bibblan och planerade hur våran engelskafilm skulle se ut och sen stack jag hem. När jag kom hem så gjorde jag soppa och sen tränade jag.

Nu kommer vi till det allra bästa.. Min dator fuckade sig och det blev massa strul vilket gjorde att jag trodde att jag hade fått virus igen. Så jag hade ju panikeeeeeen, sjukt va jag var orolig. Men antagligen är det inte det, utan mitt tangentbord strular av någon anledning, så det får jag gå till datasupporten med imon.

Nu ska jag sova, Godnatt!


Godnatt(det här inlägget skulle upp igår kväll)

Hej! Jag har inte hunnit blogga idag, det är varit full rulle hela dan. Jag gick faktiskt upp klockan sju för att träna och sen åkte jag till skolan. Efter skolan åkte jag hem och tränade mer på motioncykeln(hann inte med allt på morgonen) och sen fick jag skynda mig till bussen ner till Kulturskolan där jag hade sångkonsert och sen dess har jag pluggat och ätit typ haha. Nu ska jag sova, är jättetrött! Godnatt


Ojdå!

Har inte alls varit taggad på att blogga på sistone..... Har inte hunnit och har inte pallat, får se hur det blir framöver men just nu kände jag bara för att göra ett blogginlägg. Dagen har sett ut som följande: Var i skolan, åkte till allum med Jonna(där jag fick köpt ett fint mobilskal, kanske visar en bild på det någon gång), sen drog vi oss till dramat, där det var trevligt som vanligt, alltid lika kul faktiskt. Efter dramat tog vi bussen hem och jag hoppade av vid Jonnas hållplats så följde hon mig hem en bit. När jag kom hem så skulle jag sätta mig och göra en matteuppgift som vi fick idag, man skulle ladda ner ett program som typ gör diagram och sånt. Men smart som jag är fattar jag verkligen ingenting........ Så vi får se hur glad mattelärarn blir på mig.... Men jajaj
 
Sen så bestämde jag mig faktiskt för att träna(OBSERVERA: JAG tränade!!!!!!!) och imorgon hade jag faktiskt tänkt att gå upp tidigare än jag behöver för att köra lite på motioncykeln! Dock får vi hur det går, kommer nog inte förvåna mig om jag bestämmer mig för att ligga kvar i sängen i just den stunden! Men jag ska iaf försöka. Sen blir det skola som vanligt, slutar klockan 2 och sen blir det sångkonsert, asball!
Ha det!
bilderna är från min kusins(hon på bilden längst ner) bröllopsfest som jag var på i lördags
 
 

RSS 2.0