Svårt att sova

Yes, har ännu idag svårt att sova. Tror att det är att jag sover för länge eller nått, men jag vet inte. Sen hjälper det ju inte heller att man börjar grovhosta(hahaha roligt ord) så fort man är på väg att somna, assegt. Nu ska jag iaf lägga undan mobilen så jag får lite sovit i natt iaf. Förresten, ni glömmer väl inte att följa mig på twitter, mycket roligare än min blogg, skriver mer funderingar och sånt där. Här är länken:
https://mobile.twitter.com/klaraafredrika dock blev det mobil-länken så ni med dator får fundera ut hur ni ska göra, mehhehe.
Godnatt, pusspuss!


Det är som det är

Hej! Kunde inte sova så bra i natt, så jag ligger fortfarande kvar i sängen. Känns som att det blir en sån dag idag faktiskt, ska bara ligga här hela dan och gå upp för att äta typ, så roligt liv har jag .^^ Ne men jag har inget planerat idag, så det blir nog bara en sovdag, men det är ju också mysigt! Nu ska jag fortsätta sova, godnatt!


Sims

Hejhej! Idag har jag inte gjort något, varit med klara och sett desperate! Följde klara hem för ett tag sen och nu ska jag spela Sims, det var ett tag sen. Mitt liv är kul ja! Vi hörs


Staaaan

Hej! Vaknade för typ en timma sen! Och om en timma sticker jag till staden med klarson. Blir jättebra! Fick ju köpt ganska mycket igår så förhoppningsvis så kommer jag inte hitta något, vill ändå ha lite pengar kvar. Fast jag kommer säkert hitta en massa saker bara för det, haha. Vi hörs sen!


Lever

Hej! Det var ingen mördare utanför mitt rum i natt, så jag lever!! Förstod att ni blev rädda. Idag var det först mellandagsrea shopping med mina systrar där jag fick köpt tre tröjor, ett mobilskal, en sportbh och en mascara(med tillhörande ögonskugga, haha). Sen tog vi oss till eriksberg där min moster bor och så hade vi julmiddag med hela tjocka släkten, haha jättekul och mysigt var det!

Nu ska jag fortsätta kolla på DH och sen ska jag sova. Imorgon blir det ännu mer shopping med klara, mycket trevligt. Vi hörs då!


And I wonder if I ever crossed your mind?

Hej! Ligger i min säng och kan verkligen inte sova och så är det nått skumt ljud som låter... Jag blir ju livrädd helt allvarligt. Önskar ibland att jag har pojkvän, detta är ett exempel. Hade varit mindre skrämmande då. Jag kommer verkligen inte kunna somna, tror jag ska gå ut och kolla vad det är så det inte är någon mördare som ska mörda mig.. Om jag inte lever imon, så vet ni varför!!! HEJDÅ MINA(typ två) KÄRA BLOGGLÄSARE!!!


Juldagen

Hej och hoppas alla hade en mysig julafton igår, det hade då jag! Började dagen med en god frukost, sen gjorde jag mig iordning, efter det kom mormor och morfar och hade födesledagsfika med oss(Emilia och Filip fyller ju år på julafton) sen vart det Kalle anka, julmiddag, PRESENTDAGS och sen åt vi julgodis och myste. Jag hade verkligen en fantastisk julafton! Fick Rihannas parfym, desperate housewives säsong 8, glee säsong 3, vantar, kläder och the hunger games filmen! Jättebra presenter som jag verkligen ville ha.

Nu idag ska jag enbart ligga i sängen och kolla glee eller desperate och sen kommer Mikaela hit igen ikväll och då ska vi kolla på the hungergames. Hoppas ni får en trevlig dag, puss!


Svenska hjältar-galan

Hej! Jag har inte kunnat blogga så bra eftersom min dator har virus så den är på "lagning" nu. Så jag kommer blogga på mobilen framöver. Just nu sitter jag iaf och kollar på Svenska hjältar-galan. Jag blir tårögd och sitter och lipar hela tiden, haha. Det är sjukt hur fina saker folk gör<3 kärlek! Nu ska jag fortsätta kolla, vi hörs förhoppningsvis imorgon. Ha en fin kväll!

Mitt, Tyras och klaras pepparkakshus:


Hola

Hej! Mår lite bättre ikväll, men är ändå egentligen fortfarande sjuk, men jag känner att det är dags att gå till skolan ändå. Dock är jag lite orolig över min hosta eftersom den låter förjävlig men jajja.

Imorgon börjar julen för min del, då jag, Tyra och klara ska julbaka. Pepparkakshus och något mer om vi hinner med. Kulkul och gottgott! Förhoppningsvis vaknar jag pigg o glad imon(förmodligen inte) så då blir det nog inte så plågsamt att gå till skolan!
Har förresten skaffat twitter följ mig!! Ser lite sorgligt ut att ha noll followers^^. Hahah! Klaraafredrika heter jaoo!


Sjuksjuksjuk

Hej! Har inte skrivit eftersom jag är sjuk. Mådde bättre igår, men idag vaknade jag med feber, så stannade hemma idag! Nu ska jag fortsätta att sova, kram!


Jag har glömt er en vacker dag

Hej! Hade dramauppvisning idag, jättekul. Har dock varit lite småsjuk hela dan så det är ju lite segt. Men jaja. Jag hade även skrivit ett megalångt inlägg igår men det försvann och jag pallade inte att skriva om det.
 
Hahah, vet inte om det är att jag är sjuk men är helt nedstämd eller nått, vet icke vad. Kul. Vi hörs
BILDER FRÅN IKVÄLL:

@allum

Befinner mig nu på allums busscentral! Jag misslyckades lite idag för jag hade tagit fel på tiden, då jag trodde jag skulle vara där tio i åtta, men det var visst tjugo i... Så jag fick sitta och vänta till nästa lediga tid, vilket var tjugo över nio. Men jag ska icke klaga, för nu har jag en hel tand! Jag hoppas verkligen att jag har tur med bussarna idag(fast det har jag aldrig) så jag hinner till min sånglektion. Men antagligen kommer jag fem minuter sent, segt. Dock vet jag inte än om jag ska gå eller inte, känner mig fortfarande lite krasslig, jag får se helt enkelt. Vi hörs


Mitt på en frusen väg finns det värme ändå

Hej! Tar just nu en lite paus från pluggandet, har faktiskt fått ganska mycket gjort idag. Men jag har ju imon som tur är på mig också. Och då måste jag nöta sönder alla lucia-låtar till på torsdag också. Haha, det sega är att det inte är de vanliga lucialåtarna. Det är typ koppången, nu vaknen och glädjens lucia, sankt staffan rider sina hästar(hahah jätteskum låt), lucia (inte den vanliga, utan den som går typ "sanka lucia, ljusklara fägring"), some nights(ja, den med FUN) och några fler konstiga. Haha, intressant luciatåg. Ne men jag tror verkligen att det kommer att bli ett väldigt bra luciatåg, det låter sjukt bra(dvs när vi har text till låtarna) hehe.
 
Imorgon blir det tandläkarn på morgon, sen spanskaförhör, sen sånglektion, bruksspelredovisning och till sist engelska. Efter skolan ska jag träffa Jennifer och sen på kvällen blir det att plugga till Historian och lucian då.
 
Måste även få sagt något jag stör mig sjukt mycket på. Folk som lägger upp typ statusar eller bilder där de skriver att de tycker att dem är tjocka. Jag tycker bara att detta är sjukt bekräftelsesökande. De vill bara att folk ska skriva att de inte alls är det och det är precis det alla gör. Stör mig så sjukt jävla bajs mycket på detta.  För det första så om du verkligen tyckte att du var tjock tror jag aldrig att du skulle skriva det eller lägga upp en bild. För det andra så tror jag inte att dessa patetiska människor(som förövrigt brukar vara smala) tänker på att det faktiskt finns annat folk som ser dessa bilder/statusar som är större än den personen. Jag tycker bara att det är så jävla patetiskt av folk att skriva sånt.
 
Tack för mig, haha.
 

I see it all now, that you're gone

Hej! Ja, jag vet att jag inte har bloggat bra. Har icke hunnit. Kom hem från dramat för en timma sen och sen följde jag Martina hem, haha det blev en rolig pratstund. Var också hos tandläkaren, dom skrattade åt mig I ÅR IGEN för att jag inte har tappat alla mina mjölktänder..... Nu fick jag även bekräftat att den sitter som sten också, den kommer nog inte komma ut på ett bra tag. Haha älskar tandläkarens kommentar: - Hur gammal var du nu igen? Sexton?..... Hahah orkar inte, fick även en tid till på onsdag då jag ska bygga på min tand lite, eftersom en liten flisa har rammlat av på en av framtänderna. Kulkul.
 
Imorgon blir det skola(börjar halv tio, jippieeee) och efter skolan ska jag träffa Linnea, som jag inte har träffat på åratal typ, har fått omboka och bajs så många gånger. Så det ska bli mycket trevligt. Sen blir det hem och plugga inför Historia provet och spanskaglosor.
 
Nu ska jag gå och kyssa min fucking underbara, fantastiska Historiabok som jag älskar av hela mitt hjärta.... Eller??
VI HÖRS

Skäms

Japp, jag borde skämas så dålig uppdatering. Förlåt! Men ni har inte missat mycket kan jag lugnt säga, har bara pluggat typ haha. Ne men jag har faktiskt fägat håret också(eller tyra gjorde det alltså). Den här gången blev det en färg med väldigt många olika färger i typ. Hhaah, det lät skumt. Ne, men färgen är väl typ mörkbrun/lila. Men ser lite svart ut i vissa ljus och det skimrar rött ibland. Väldigt roligt färg, hahah. Fast jag gillar den skarpt.
 
Idag var jag på gymmet med klara efter skolan och sen dess har jag ätit och pluggat. Klar med spanskan, så nu ska jag lägga mer fokus på matten och historian ett tag framöver. PARTY HARD.
 
Vi hörs imon förhoppningsvis ;)
 

RSS 2.0