Livet rullar på

Hej! För det första så ber jag om ursäkt för min sjukt dåliga uppdatering... Men till mitt försvar så har jag haft sjukt mycket plugg. Jag har haft 4 prov(eller ett av dom har jag imon) och två läsläxor. Så tiden har inte räckt till bloggen. Men jag kan ju inte hinna med allt. Proven som jag har haft verkar ha gått bra iaf, mitt mål är inga mer IGn, hahah. Hoppas bara att spanska provet imon går bra också.... Dock är det det provet jag är mest nervös för... Men jaja, jag får hoppas på det bästa. Så jag ska plugga stenhårt ikväll och så har jag ju längsta håltimmarn imon så då kan jag ju också plugga.
 
Imorgon blir det skola, sen gymmet vid skolan(om jag orkar) och sen filmkväll with my sis. Tänkte att jag får göra något mer intressant på bloggen nån dag när jag hinner. Typ en 50-frågor, 10 sanningar eller 30-dayschallange kanske? Vad tycker ni?`
 
Nu ska jag återgå till min älskade fucking spanskabok. Vi hörs imon!
 
en bild från idag på mig and the kajsabajsa

Pluggat heeeela dan

Ja, har pluggat i stort sätt hela dan, förutom när jag körde lite på motioncykeln(fast då läste jag ifs i min bok samtidigt). Så nu har jag läst ut hela min engelskabok, så skönt! Som tur var, var faktiskt en väldigt bra bok. Delirium heter den, ni borde läsa den, sjukt bra! Nu tycker jag att jag har förtjänat mig att se ett avsnitt glee! Men sen blir det att fortsätta plugga, kulkul!


Ännu en härlig fredag med plugg

Hej! Kom precis hem från gymmet. Körde ganska bra idag ändå, med tanke på att jag läste min engelskabok samtidigt som jag sprang. Hahah.
Idag har vart en ganska slapp dag, vi hade estetisk kommunikation(som faktiskt var ganska roligt), sen var det håltimma i två timmar o tjugo minuter(som vi har varje fredag) då jag och några typ låg o sov i biblioteket sen var det matte och spanska. Åkte sen hem, åt några mackor och sen till gymmet!

Ny hade jag tänkt plugga i typ en timma, sedan se x-faktor med Emilia och sen om jag orkar så ska jag plugga lite till.

Puss

Hahaha på bilden längst ner ser ni hur jag och Elsa såg ut när vi sov! Så pretty


I'm coming home for christmas

Hej! Idag har det varit en riktigt hektisk dag. Började med att jag inte somnade förrän seeeent igårkväll så jag har varit så sjukt trött... Somnade typ på tre lektioner. Efter skolan fick jag vänta i 50 minuter för klockan fyra hade jag utvsamtal, som var över på 15 min. Efter det vart det direkt till sången(som gick så sjukt dåligt.. hade inte ätit nått sen lunch + att jag sov så lite i natt, så jag var sååå himla trött och ofokuserad) efter det gick sura jag till allum och mötte klara, åt subway och sen stack vi o träna. Det var skönt, jag fick dock plugga samtidigt som jag sprang haha. 
 
Nu blire plugg i typ en halvtimma till. Mitt mål är att vara klar med pluggningen halv tio, göra iordning mig, och se ett vänner avsnitt och sedan sova. Så förhoppningsvis ligger jag och sover vid tio. Om jag inte kan somna får jag väl läsa ur min engelskabok(som förövrigt är riktigt bra) tills jag somnar. 
 
Ville också bara säga(haha) att jag har kommit in i ett sånt jul-humör. Älskar verkligen julen, så himla fin högtid. All julmusik, julgodis, MATEN, julklappar, hur underbart det luktar (glöggen, pepparkakor, lussebullar mfl), få träffa släkt och familj. Och i år ska jag verkligen spendera julen med folk jag verkligen VILL vara med(så då hoppas jag verkligen att Tyra är hemma LITE kring jul iaf! Det är ju ingen riktig jul utan en gran. Jag är så rolig, hahah. Tycker att Norrland redan har tillräckligt med granar ändå. hahahah jag är bäst. HEJ TYRA!) men det allra  bästa med julen är den där särskilt underbara känslan som man bara har på julen. Åh så mysigt!! ASSÅ JAG ÄLSKAR JULEN!!!! 

Men om en vän kan viska och ett löfte brista, då går jag hellre hem

Hej! Har inte varit någon toppen bloggning idag direkt. Det har varit fullt upp helt enkelt! Skola och lucia efter det och sen plugg. Har Svenska och Historia kvar att plugga, sen får jag nog läsa lite ur min engelskabok ikväll innan jag somnar också. Får sätta igång med detta nu, så detta blir inget långt inlägg.
 
 Imon blir det skola, utvecklingssamtal, sånglektion, gymma och plugg. Så det lär inte bli någon toppenbra uppdatering imon heller!
Vi hörs!
bästa låtskrivarn i tiderna enligt mig, så sjukt bra är hon!!

Dip dye

Sitter nu med en lila färgbomb i håret(ej blandad med rött, så det ska bli intressant). Sköljde dock ut topparna från färgbomben för jag hade tänkt sätta rödfärgbomb där och hoppas på att det blir dipdye!!!! :D:D:D: Hahahah antagligen kommer jag misslyckas, en man kan ju alltid prova hehhe. Lägger ut en bild på det senare/imon om det blir bra!
typ såhär, fast det kommer ju inte alls bli så tydlig röd (eller lila för den delen) men vi får väl se hur det blir

If you're looking for forgiveness, you won't find that here

Hej! Idag började jag senare än vanligt(halv tio) så tog bussen tjugo över åtta. Så skönt för jag fick sovit till tio i sju!! (skulle ju hinna plugga också) Lyckligt vart det iaf. Hade också omprov idag och det gick jättebra! Glad för det! Slutade vid två(älska tisdagar, halv tio till två) men dock är det bara tråkiga lektioner, men jaja. Efter skolan satte jag mig i bibliokteket och fick pluggat lite matte. Sen åkte jag in till stan, sprang snabbt in på donken, tog med mig maten på spårvagnen och åkte till Haga där jag mötte upp Klara och Ella. Vi gick sen till Rudebäcks gymnasiet och Donner för dem hade öppet hus där och nu kom jag precis hem därifrån.
 
Är taggad för imon, för det känns som om jag inte har haft sånglektion på jättelänge. Och jag har det imon!!! Yeyy man saknar typ det när an inte har haft det på ett tag. Och så är det spanska(hata spanska), brukspel(där jag har piano, yeyyyy) och sen seg engelska(fast där ska vi läsa i våran bok som ska vara klar nästa vecka, jag är på sida 80... Boken är 400 sidor... Känns bra. Så då får jag läst lite i den iaf)
Nu ska jag plugga lite spanska + engelska + matte & svenska(om jag hinner).
Vi hörs!
Hahahah asså vad gör jag. Jag skulle skicka djävulsgubbar till Elsa och så råkar jag skickar såna aburginis eller vad det heter, hahah jag orkar inte.
 
 
 

Vet inte om jag ska skratta eller gråta

Det här är min vän det


Pluggtajm

Hej! Kom hem från dramat för att tag sen, var så himla roligt idag. Eller ja, det är alltid roligt. Jag är alltid så himla glad när jag går därifrån. Och i år så gör vi dessutom en jätterolig pjäs, system restored, som handlar om internet och missbruk och liknande. Den är lite mer seriös än våran förra pjäser och det tycker jag är jättekul. Självklart har dom andra pjäserna också varit jätteroliga, men den här är lite mindre "barnslig", jag tycker dck att det är jätteroligt att spela barnsliga pjäser, men det var roligt med lite ombyte. Samt så brukar jag även ha lite mer typ "kärleksroller" och det har jag inte i år så det är roligt!
 
Idag var jag också duktig och tränade. Blev typ bara i tjugo minuter eller nått, för jag skulle gymma med Linda och hon hade inte kort på sportlife och personalen kom inte förrän klockan fyra, så då stod vi och väntade i typ 20 min, assegt. Och så var jag tvungen att hinna med bussen en viss tid så jag skulle hinna hem och duscha + äta innan dramat. Och vad tror ni händer? Min buss svänger fel, så den svänger up på motorvägen. Och inte mot delsjön utan mot landvetter. Och bussen kan ju självklart inte bara stanna och vända utan den måste ju vända på nästa avfart. Och gissa vad? Närmsta avfart var landvetter. Så det tog typ 10 minuter dit och sen svängde buseen tillbaka så den körde samma väg tillbaka till mölnlycke och sen till partille. Så bussen vart 15 minuter sen, vilket gjorde att det blev inte duschande för mig och jag fick typ slänga i mig mat, men jajaj. Jag hann ju till dramat.
 
Nu är det iaf dags för mig att plugga, har prov imon och nått mer som jag inte har koll på. Får nog börja göra plugglistor på mobilen igen. Vi hörs!
ahahaaha, jag egopixade igår och det här var mina fina reaktioner när jag märkte att jag gjorde duckface hahah
 

Skolan

Nu sticker jag till skolan. Efter skolan ska jag gumma med Linda och efter det så är det drama! Hörs


Med de här bilderna säger jag godnatt

HAHAHAHAHA
 
 

Hemma

Är hemma från städningen nu. Jävlar va snabba vi har blivit. Nu ska jag sätta mig och plugga i mitt nystädade rum. Lycka. Eller asså att det är städat, inte lycka för att jag ska plugga. Det suger. 
cannot wait, I love the snow ♥
 
 

Duktig

Hej! Tyra och Klara sov här och sen gick hem vid ett typ. Sen dess har jag hunnit städa hela mitt rum(noggrant). Jag måste nämligen plugga och jag är sämst på att plugga när det är stökigt överallt. Så därför städade jag mitt rum och så har jag fått gjort några mattetal. Efter städningen blire hårt plugg!! Nu ska jag dra mig ner till sävehof och städa ännu mer. Yeyy party.
FÖRE
EFTER!
 
Vi hörs senare
 
 
 

Fler

Nu sitter jag, Tyra och klara och kollar glee! Twilight filmen var jättebra!!


One Tree Hill

Godmorgon! Uppe ganska tidigt idag iaf, gick upp typ tio. Idag blire pluggpluggplugg, städning om jag hinner med det och sen bio med Tyra och Klara och sen sover dem här. Blir bra! Nu ska jag se ett avsnitt oth så jag hinner vakna till lite innan jag ska börja med plugget. Ha en fin dag!

No more

Hej! Jag hade skrivit ett låååångt inlägg igår men somnade innan jag hann publicera det. Segt. Var i skolan idag och var lite segt av några orsaker. Har bestämt mig nu att verkligen ta tag i skolan igen. Känner att jag har halkat efter ganska rejält och det är inte alls bra. Så därför kommer jag spendera kvällen med plugg. Hahah, plugga på en fredag känns konstigt. Men jag har faktiskt en uppsats som ska vara klar ikväll och eftersom jag har vart sjuk så har jag hamnat lite efter o så + 2 ig prov. Men finaste Lovisa i min klass satt kvar med mig idag i biblan och hjälpte mig så det känns jättebra. Är så sjukt glad över alla fina personer i min klass. Så sjukt underbara är ni! Bäst verkligen. Så nu kommer jag spendera mycket tid av denna helgen till att plugga. Känns ändå bra! Nu ska jag äta middag och sen fortsätter jag med plugget. 
 
 
 

Sjuk

Usch, gick till skolan imorse och efter första lektionen blev jag jättetrött och fick huvudvärk. Sen blev det bara värre och hade feber + mådde extremt illa. Ni vet så illa så man bara vill lägga sig i sin säng och aldrig komma upp igen, den känslan var det typ. Så åkte hem under matten och har typ sen dess sovit hela tiden. Det var behövligt! Nu ska jag fortsätta se oth! Puss


Hos granen

Sover hos granen i natt! I hennes 140-säng, jag vet att ni är avundsjuka. Imon blir det skola, träna, plugga och drama! Ny ska vi se oth, Godnatt!


Didn't wanna take it slow

Hej! Var i Mellerud med Jonna igår där det var typ auktion med hennes mammas kyrka och det var faktiskt jättemysigt. Dom hade en flygel där så jag satt och spelade en del av kvällen. Jättekul! Sen kom vi hem runt elva och somnade typ direkt. 
 
Idag har jag tre saker att göra: Läsa ut min svenskabok, städa sävehof och fira min käre fader på farsdag! Om jag hinner städa mitt rum skulle det också vara jättebra, det är nog behövligt. Hehhe
 

5 sanningar

- Jag läängtar till julen. Tycker inte att det finns något mysigare än att lyssa på julmusik, baka pappakakor, mysa ner mig med en film å kolla på tv med familjen och äta julfika. 
- På tal om fika.. Jag ääälskar kakor. Bullar kan jag av någon anledning typ bara äta en halv. Men asså kakor kan jag typ äta hundra av. hahah, inte bra egentligen. hehehe
- Mitt favoritland är Frankrike. Finns inte så mycket mer att säga, underbart land.
- Jag älskar musik. Music in my <3
- Jag hade aldrig klarat mig utan min underbara familj och mina sjukt underbara vänner.
 
 

Ny design

Japp har ny design och ny header, made by Tyra. Tack Granen! Mycket fin! Idag var det skola på schemat(nähe) och direkt hem efter, sen åka till kulturskolan(köpte med mig subway), hade sång, väntade i tjugo min, luciarep och till sist MRL med Klara. Hektiskt dag! Kom hem för typ en halvtimma sen och har ätit och kollat fb o bloggar såklart! Nu ska jag plugga spanska och matte om jag hinner. Godnatt!
 
lovely times, miss the feeling

Lucia

Har precis vart på luciarep och nu sitter jag och väntar på att klara ska komma och hämta mig, för då åker vi till sportlife och går på MRL! Hörs senare! :*


Lycka

Har äntligen skrivit klart min pain-in-the-ass-novell. ÄNTLIGEN!!! Känner bara lycka, nu har jag bara 2 böcker att läsa och och några sidor matte, haha. Idag var det skola. Skön dag faktiskt! Spanskan var faktiskt kul, mycket pågrund av att jag och Kajsa satt och skratta till en bild som jag visar nedan. Asså jag dör igen, så himla rolig. Sen var det sånglektion, som gick sådär... :/ efter vart det bruksspel då jag äntliiiiiiigen fick piano. SÅ mycket roligare än gitarr alltså. Vill lära mig nya pianotekniker eftersom jag kan ändå kompa ganska bra nu, så jag hoppas att jag hamnar i den lite mer avancerade gruppen. Det skulle vara kul. Efter det var det Engelska, det sög dock. Så sjukt tråkig lektion :( Efter det stack jag direkt till Lucia-repet där vi var helt flummiga typ hela tiden. Hände typ roligaste grejen ever (svårt att förklara i text) och asså det var verkligen länge sen jag skrattade så mycket.Hahah, sitter just nu ensam i mitt rum och skrattar åt det... Sorgligt.. :') MEN ASSÅ GUD VA ROLIGT DET VAR, JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR. 
 
I alla fall.. Sen kom jag hem runt sju och ställde mig i köket och gjorde spagetti och köttfärssår. (Jag är the master of köttfärsås in my familj, om anybody undrar). Och efter det har jag spenderat hela kvällen på att skriva min novell. OCH DEN ÄR ÄNTLIGEN KLAAAAAAAR. LYCKAAAAAAAAAAAA.
 
Nu ska jag slå mig ner(dvs slänga mig i min älskade säng) och kolla Vänner! 
Godnatt
 OHOHOHOHHOHOHO så rolig
@emiliaalmina "När jag hade studiedag tänkte jag gå upp tio, det gjorde jag inte. Men jag är fan stolt över mig själv för att jag tänkte tanken." - @klarabyegard det är min syster det..
 

Mycket fin bild och väldigt fina ord min syster la upp på instragram

Löptur

Idag hade jag resursdag(ÄLSKA), asså jag kanske har säämst schema men resursdagarna är dem verkligen inte snåla med, heheheh! Så skönt! Har mycket plugg just nu så jag hade ju tänkt att gå upp typ 10 så skulle jag få pluggat en hel del av dagen. Tror ni jag pluggade nått? Nej. Men jag drog ändå ut på en springtur med klara, så är ändå nöjd över mig själv idag, trots att jag har sugit på att plugga! Haha. Nu är det dock dags att sätta mig och plugga annars kommer min novell att suga. Puss!
Mörk bild jao


You'll never love yourself half as much as I love you

Nu är matten äntligen klar! Känns bra att jag har jobbat tio sider i matteboken under lovet... Hahaha. Har även kommit en bit på novellen, men det är så jädra svår att skriva... :( Åh jag har verkligen noll fantasi. Nu ska jag försöka skriva lite till på min novell, sen göra Historialäxan, läsa lite ur min svenskabok(om jag hinner) och sen tycker jag att jag har förtjänat att se ett avsnitt vänner ikväll! Duschade även förut och hade i en färgbomb så nu är mitt hår lite mer lila, tror jag. Det är fortfarande blött så jag kan inte se så bra, men jag kan lägga ut bild på den imorgon. Godnatt!
 
I miss the good, old days when a smile still were true

One direction

 
Så sjukt fin låt. Kan nog vara den finaste jag har hört. 
Folk få tycka vad dom vill om 1D(jag gillar dom) men man måste ju bara älska den här låten, går in rakt i hjärtat.
Jag dör.
 
Har en sida kvar i matteboken + skriva klart novellen + plugga inför historiaprovet.
Eller egentligen har jag jättemycket mer att göra, men jag har det här som mål idag iaf. Sen om jag hinner så kommer jag göra Spanska + läsa 2 böcker + musikläxor idag. Men jag har längre tid på mig på dom läxorna så jag behöver inte göra alla ikvälll iaf. 
 
Nu ska jag fortsätta plugga.
PUSS

Taylor Swift

Har haft en finfin dag med finaste Kajsa. Jättetråkigt dock att lovet är slut nu, nu är det plugggggggg som gäller, usch! Nu ska jag kolla på den mest underbaraste serien som finns, vänner!!!! <3
GODNATT
 
 

Har blivit helt besatt av att färga håret

I tisdags hade jag liksom i en lila färgbomb. Dock blev det typ lila-rött(det var så jag ville ha det också. Eller kanske lite mer lila..) men det ser jättelila ut i vissa ljus! Fast nu har jag ju duschat så nu har ganska mycket av färgbomben åkt ut tyvärr. Tror nog att jag vill färga det lite mer lila nästa gång. aja får se helt enkelt. Dock skulle hdet vara jätteroligt att någongång färga håret lite roligare. Lite inspiration:
 
 
VAD TYCKER NI????
 
 

Mumintrollen

Hej! Har fått pluggat en del matte idag och alldeles nyss förhörde jag min bror på hans ekonomsaker. Kan ju bara säga att jag är lättad över att jag inte ska bli ekonom. Fyfan va formler och bajs han skulle kunna. Och sen var typ typ 500 hundra inriktingar han skulle kunna som i sin tur hade 500 hundra inriktingar osv. Även fas jag har ganska mycket att göra(har liksom fått F på två prov, dock kan jag inte direkt säga att det enbart var pga att jag pluggade inte så bra som jag borde(vilket jag faktiskt också gjorde) men jag ska inte skylla bort mig. Nu hade jag tänkt att sätta mig och kolla på reprisen på rosabandetgalan på tv3play, jag såg dock det mesta igår, men vill vara säker på att jag inte missade nått. Efter det blir det att läsa mumintrollet boken(som förövrigt suger) "Pappa och havet" heter den. Kan nog vara den sämsta bok jag någonsin har läst. Men jajaj. Sen imorgon blir det att vara med Hanna. Nu måste jag gå. PUSS
 
Här får ni bilder från festen som kommer från Lindas blogg, hoppas det är okej!!
Jenny, Elsa, Lovisa & Hanna
Carro & Agnes
Linda & Jag
så sjukt mycket folk var det alltså.......
 

RSS 2.0