NEW LIFE, NEW START

Japp, nu börjar jag om. Ny tillfällig design, ska ordna lite med headern och liknande. Men den får se ut så här just nu iaf. Nu ska jag sova, godnatt!
bild från i onsdags, från jonnas instagram

Did you really mean the words that you said?

Hej! Idag var det skola som vanligt. Onsdagar skulle vara outhärdliga om jag inte hade två musiklektioner. Sång och brukspel. Mina lektioner äger verkligen! Det är så sjukt kul att ha musik så ofta!!! Dock gäller det att öva in låtar ganska mycket, fast det är bara kul. Fast ibland om man har typ 5 låtar att lära sig kan det bli lite svårt + alla andra vanliga läxor. Jaja!
 
Efter skolan kom Jonna och Martina till min skola för att kolla där osv, och sen åkte vi och åt på the donken. Göttgött. Sen dess har jag bara suttit och gjort läxor och lyssnat på all musik jag ska lära mig. Nu har jag bara bokläsningen kvar, sen ska jag sova tidigt ikväll.
 
PUSS
här är några av låtarna jag lyssnar på typ 24/7 för att lära mig dom:
 
 
 

AT KLARSONS PLACE

HEJ!! Är hos Klara nu, sover här idag igen. Sov här idag och igår också hahah! Nu ska vi äta fiskpinnar(L) och pasta mums! HEJHEJ!

Tröttast

Hej! Sov till typ tolv idag, härligt. Fast är sjukt trött ändå :( Idag ska jag städa mitt rum, plugga och sen städa sävehof... Kul dag!! ;( Nu måste jag sätta igång, puss!
 
 

Magic Mike

Hade en mycket mysig kväll med tjejerna, ALLA tjejer borde verkligen se filmen, den var så sjukt bra!!! Channing Tatum in my heart!!!!! <3<3<3 Nu ska jag se senaste awkward avsnittet och sen sova. Ska sova ut rejält imon så förvänta er inget blogginlägg på förmiddan! PUSS
 

Asså förlåt.......

Jag ber sååå mycket om ursäkt för min sjukt dåliga uppdatering på sistone. Har bara inte haft tiden typ. Ska bli bättre! Idag var jag iaf fall på Klaras konfa, jättefint! Och sen åkte vi hem till henne och åt tårtor. Nu är jag mätt kan jag ju säga!! Om typ en timma tar jag bussen in till stan för att gå på bio med finaste klasskompisarna, Magic mike ska vi se, kulkul! Jag kommer hem sent ikväll, så får se ifall det blir nåt mer inlägg. Jaja, puss!
 

Okej............

Hej! Var i skolan förrut, torsdagar är ganska balla ändå. Sen efter åt jag subway med Daniel, Filippa och Karl, gottgott. Efter det stack jag till sången och sen hem. Nu ska jag sätta mig med plugget, för ovanlighetensskull. PUSS!
 
 
 
 

Ny hårfärg

Tyra färgade håret på mig förrut! Svårt att förklara färgen, men den är typ brun, röd, svart och lila. Alla möjliga färger alltså, hahah! Men snyggt tycker jag! Nu kollar vi på x-factor och ska fortsätta kolla nu. Hörs sen!


Tråkiga tisdag

Godmorgon! Har fått en liten sovmorgon idag, gick upp tjugo över sju. Dock är jag faktiskt ännu tröttare, och vädret gör ju det verkligen inte bättre. Usch, jag gillar verkligen inte tisdagar, så sjukt tråkiga lektioner... Men jag slutar tidigt i alla fall, vid två typ. Då åker jag in till stan och tränar! Nu måste jag gå til bussen, puss!


Godnatt

Var kul på dramat förrut, följde sen Martina hem och fick en trevlig pratstund! Sen dess har jag pluggat fucking matte, tråååååk. Har köpt färg också, eller toning egentligen, så förhoppningsvis färgar Tyra mitt hår imon, kulkul! Ska sova nu, godnatt!

Btw ser färgen på bilden mycket brunare ut än vad den är! Den är mer röd egentligen!


Måndag

Helloj! Kom hem från skolan för typ en timma sen, var med klara och Tyra på Mikki Ink där klara slingade håret och nu är jag hemma och har precis ätit. Ska kolla igenom mina läxor nu, hinner dock inte så länge för jag ska ta bussen halv till dramat. Kulkul! Hörs senare! Puss


Skolfoto

Godmorgon! Idag är det skolfoto så har gått upp lite tidigare än vanligt! Nu går min buss om tio minuter så har lite bråttom. Får se vad som händer annars idag. Ha en bra dag, puss!


I was praying that you and me might end up together.

Hej! Jag vet att uppdatering har sugit ganska hårt i helgen. Förlåt. Har varit med Klara typ hela dan, eller vi städade sävehofhallen också. Kulkul. Nu sitter jag med musik i öronen och försöker plugga. Ännu roligare.... Imon blir det att gå upp extra tidigt, för vi ska ha klassfoto. Så runt sex kommer jag nog stiga upp. Kul för mig. Låter jättedryg idag, hahaha! Godernatter!

@klaras

Godmorgon! Jag vet att jag sög på att uppdatera igår, försökte uppdatera via mobilen med det gick inte av någon anledning. Igår var jag i alla fall med Kajsa och Klara på stan och sen satt jag och Klara hundvakt för Karro. Sen kom Tyra hem och då hade vi alla tre myskväll. Nu ska vi kolla på ännu en film. Kram!


Good girl


Hej! Har inte varit bra uppdatering idag(eller igår egentligen, klockan är ju faktiskt ett) Direkt efter skolan stack jag hem för att göra mig iordning och har sen dess varit på min mosters 50årsfest. Låter ganska tråkigt jag vet, men det var faktiskt jättekul och alla hennes vänner och släktingar hade fina framträdanden och liknande. Sen blev det ju mer en vuxenfest eftersom folk drack lite mer än vad dom borde kanske, och då blev det ju lite awkward. Jag dricker inte och har inte direkt någon lust att ställa mig på ett dansgolv med 50+are. Men festen var faktiskt jättetrevlig! 


godnatt på er

My bed is my best friend

Det tog verkligen emot att gå upp ut sängen imorse. Usch, ville bara ligga kvar och aldrig någonsin gå upp. Gjorde inte saken bättre att man hörde hur regnet smattrade mot fönstret, blev inte mer taggade om man säger så. Nu ska jag äta upp min frukost och sedan bär det av mot skolan. puss!


Säger Godnatt med lite fina quotes

Suggested by katiecadykatee, withsprinklesandsmiles, youarelovedmyfriend, laughing-in-life, alainaprice and p0rtland-bound.
Suggested by getback-jojo, -thereandbackagain, tiffani-brianna, l0st-to-my-thoughts, people-change-bro, maisemouaaa, seizetheskies and summmiee.
Suggested by dancing-gleek and sweetkissestospare
Suggested by poeticpinkranger, thisisablogorsomething, beliveing-in-good-stuff and summerdreams2009

If "Happpy" ever after did exist...

Hej! Idag har varit en bra dag. Har inte alls varit särsklilt trött idag, kanske beror på att jag åt mer än EN macka till frukost. Klaga inte på mig, men jag går faktiskt upp 6:20 4 av 5 skoldagar. Så jag har no aptit, acctually(älskar min swinglish) Nu ligger en Subway-macka och väntar på mig och den ska jag avnjuta med ett avnitt VD och sen göra något jag aldrig gör, nämligen att PLUGGGAAAAAAAAAAAA! wiiiiiiiiiiiiiiiihoooooooooooooooo, i'm a nolifer.
 
PUSS
 

Min älskade säng

Nu ska jag lägga mig och somna till ett VD(vampire diaries)-avsnitt. Skriver vad det betyder nu, så slipper jag skriver hela det riktiga namnet i fortsättningen, ja jag är lat. Idag har jag varit riktigt trött, blev helt utmattad av hur stressad och alla sprinter jag gjorde imorse alltså. Så somnade typ i skolan fem gånger.... hahah jag är typ alltid trött i skolan... Dom i min klass måste tro att jag typ aldrig sover, det första jag gör när jag är framme vid mitt skåp är typ att sucka trött (jättehögt) varje dag. heheheheheh. Jaja, nu ska jag sova(ironiskt nog;);)) Så vi hörs imon. Ska vara med Filippa imon. Så får se hur det blir med uppdateringen.
 
PUSS
 
klara skickade precis denna till mig, kolla den jävla peddoblicken. Klockren.nu hehehehe /klara.96
 

Hos granen

Är hos granen nu och vi ska se Trinny och Susannah när dom stylar om Skellefteå. Kulkul! Nu börjar det, så måste lägga ner mobilen, bloggar mer sen!


Jävla bajs busschaufför

Åh är så jävla arg just nu. Skulle ta 513 till delsjömotet och vad tror ni händer? Det är två minuter kvar tills bussen ska komma, men självklart kommer den då. Så då springer jag till bussen och när jag är precis vid den, tror ni inte att den jävla busschaffören kör iväg. Han har tydligt sett att jag skulle med den bussen och självklart kör den ändå. Så jävla drygt, hade kanske förstått honom om han var sen, men han var ju förfan två minuter tidig?! Åhhhh! Om jag har tur nu, missar jag inte skolan, för jag åker världens omväg. Håll tummarna för mig!

Orkar inte lägga in en bild, är sur.


En härlig promenad

Kom precis hem från en härlig promenad med Tyra och Klara. Innan dess var jag på gymmet, skulle egentligen gymma själv, men jag träffa Olivia på bussen så det var ju skönt. Sen gick jag hem och åt, och sen till Klara.
 
Imorgon börjar jag inte förrän halv elva (KÄRLEK) för våran Spanska lektion är inställd. Så skönt, måste förövrigt kolla hur bussarna går och allt också. Måste antagligen åka via stan imon, segt. 516 går ju bara på morgonen och det är ju direktbussen till Mölnlycke tyvärr. Imon har jag sång, sen bruksspel och sen Engelska. Härlig dag.
 
Nu ska jag plugga lite, sen kolla på Vampire Diaries och sen sova. Puss och Godnatt
 
möööööörk bild, hehehehehe

@kulturskolan

Är nu på Kulturskolan, så segt för jag skyndade mig till 100% hit, hann precis, och så är hon fem minuter sen. Hahah gör absolut inget, men typiskt. Efter sången sticker jag och Tyra till gymmet så vi hörs efter det. Puss

Orkar inte lägga in en bild, det tar sån jädra tid. Hoppas det är lugnt.


I skolan

Sitter nu på skolan och har Engelska, aströööök. Vi hörs sen! Outfit:


Then I guess you can hang with me

Har fått världens ryck och börjat lyssna på denna låten:
 
den är mycket bra, i alla fall den akustiska versionen.
Snart ska jag gå igenom matten tills imon, har nämligen läxförhör/prov på bråk imon. Yeyy! Hatar verkligen Tisdagar och har alltid gjort. Vet ej varför. Imorgon är det iaf Idrotts-teori, engelska, matte och historia på schemat. Tråkdag! Och sen så har jag sånglektion på kulturskolan. Ska egentligen ha det på Torsdagar men min sånglärare Klara(ironiskt, jag vet. För övrigt heter alla Klara numera, det går typ 4 Klaror i mitt program i ettan, helt sick) hon ska iaf på begravning på torsdag, så jag har imon istället. Blir bra. Efter det ska jag gymma med Tyra och Klara. Nu måste jag verkligen plugga. Ha det bra. Puss
 

X-factor

Kom precis hem från dramat och snart är Tyra här, för vi ska se x-factor. Kulkul


Will you tell me once again? How we're gonna be just friends?

Kom precis hem från gymmet, åkte dit vid elva nångång. Och nu sitter jag i köket och äter soppa(made by me) och mackor, mycket gott. Nu hade jag snart tänkt sätta mig och kolla på nån serie och sen ska jag plugga lite, vara med Jonna och sen till dramat. Puss

bjuder på en fin bild på mig, granen och klarson


Var har du tagit vägen?

Godmorgon! Fick sova ut idag, så härligt. Dock vaknade jag typ vid åtta, men somnade om ett tag. Snart ska jag dra mig upp ur min mysiga säng för att äta frukost. Och sen får jag se vad som händer, vill egentligen aldrig dra mig hemifrån, jag vill bara ligga och kolla på film hela dan. Men jag måste ju göra nått. Får se pm jag kanske åker till gymmet eller om jag drar mig ut på en springer sen kanske. Ha en bra dag, puss!


Something's missing..

Har ju studiedag  (eller resursdag som det heter på min skola) imon och det är så grymmt skönt. Ska sova ut, och göra lite läxor, förhoppningsvis gymma och sen på drama. Blir jättebra. Nu sitter jag och lyssnar på Melissa Horn, så sjukt bra är hon. Nu ska jag lägga mig och kolla på nån bra o mysig kärleksfilm och känna mig riktigt forever alone(L). Hörs imon! PUSS
 
 

And I will try to fix you

Nu är jag och el señor gran hemma hos klara. klara äter just nu och jag och Tyra håller på med våra mobiler och datorer. Förövrigt har Tyra en skitsnygg blogg numera: http://tyris.blogg.se/ Mycket fin! Ikväll är det planerat att vi ska se först awkward och sen x-factor! Blir bra. Vi hörs. 
suddig bild jao

Måla naglarna

Hej! Nu sitter jag och Tyra i mitt rum och jag lyssnar på när hon spelar in en sak för skolan. Fast det är vääärldens eko när hon pratar. Låter kul fast lite creepy. Heheh! Snart kommer Klara hit också och sen får vi se vad som händer. Nu ska jag iaf måla mina naglar, kulkul! Puss


One Tree Hill

Nu befinner jag mig hos granen och tittar på oth. Snart ska vi gå till mig och ha filmkväll och äta gott, fast nyttigt;);) Gött! Vi hörs!


@the buss

Nu sitter jag och Klara på bussen hem från gymnet. Och snart ska jag och Tyra städa sävehofhallen, segt. Puss


BRING IT ON

Godmorgon, nu sitter jag, Tyra och Klara på övervåningen och kollar på bring it on. Snart ska jag och Klara åka till gymmet och sen ska jag, Tyra och kanske Jonna städa. Sen ska jag och Tyra hitta på nått. PUSS


@granens DET HÄR INLÄGGET SKULLE UPP IGÅR!!

Nu är jag hos granen och hon redigerar bilder! Snart ska vi se oth, kulkul. Skriver mer ikväll. Puss


Goodmorning

Bussen går om typ 25 min så inte sålång tid på mig att skriva. Men idag har jag i alla fall estetisk komuninaktion på morgonen, sen 2 timmar och 20 minuters rast, sen matte och till sist spanska. Slutar halv fyra -.- PUSS

Tänkte bara säga godnatt

Sitter nu med en färgbomb i håret. Man ska egentligen ha typ 3 klickar från förpackningen i håret, jag har typ sju. Sen låter jag det sitta i håret i typ en kvart istället för 3 min. Det ger typ ingen effekt annars.... VI får väl se hur det blir den här gången. Snart ska jag gå och duscha av den och sen duscha klart. Efter det ska jag njuta av att jag faktiskt gjort klart mina läxor och lägga mig i någorlunda tid ikväll. Blir nog att kolla på nått avsnitt Vampire Diaries innan jag somnar också. Mysigt. Imorgon blir det skola, sen gymmet och sen sova hos Jonna. Blir toppen! Godnatt <3
Eftersom jag ser ut som en dränkt jagvetintevad, så får ni lite quotes istället:
 
 

Busy day

Hej! Har inte haft tid att blogga idag för torsdagar är helt fullspäckade. Börjar åtta ä, har typ inga raster och direkt efter skolan åker jag hem, äter och sen till sången. Och idag hade jag även syntest att höra efter sången så det blev mycket att göra. Nu ska jag äta och efter det blir det att plugga matte och läsa i svenska boken, kul för mig! PUSS


It's only in my mind, I'm talking to myself and not to him

Hej! kom hem för typ kanske en halvtimma sen efter att ha varit ute på en promenad med Tyra. Nu har jag suttit lite med Engelskan och snart ska jag börja läsa min svenska bok. Som för övrigt handlar om mumintrollen? Hur kul är det iksom? Somnar jag bara ser boken typ, fy va dålig den är.
 
Jaja, efter det blir det att sova. Jag vet inte vad som har hänt, om det är för jag har varit stressad i skolan och allt eller om jag bara har sovit för lite. Men jag har börjat tappa typ sjuuuukt mycket hår. Asså helt sinnes, och nej det är inte bara ett hårstrå liksom. Utan det är myyyyyyyycket, sjukt mycket alltså. Trodde typ jag skulle bli skallig ett tag, inte kul. Men jaja hoppas bara inte det fortsätter...... :/ orolig...
 
PUSS
 

With the tree

Nu sitter jag och Tyra hemma hos mig och har precis sett filmen the town. Den var mycket bra, 4 av 5 toasters. Nu ska vi snart gå ut på en promenad, trevligt. Puss


Det här inlägget skulle ha kommit upp i fredags

Nu sitter jag och väntar på Jonna som är i provrummet på hm. Var i skolan förrut och nu har jag och Jonna åkt till allum och snart ska vi till dramat. Terminens första faktiskt! Yeyy! Dagens outfit:

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2681710/images/2012/pic_5044ca83e087c32631000295.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2681710/images/2012/pic_5044ca83e087c32631000295.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2681710/images/2012/pic_5044ca83e087c32631000295.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2681710/images/2012/pic_5044ca83e087c32631000295.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2681710/images/2012/pic_5044ca83e087c32631000295.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2681710/images/2012/pic_5044ca83e087c32631000295.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2681710/images/2012/pic_5044ca83e087c32631000295.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2681710/images/2012/pic_5044ca83e087c32631000295.jpg" class="image">


Godmorgon

Nu sitter jag här i min morgonrock och äter frukost, gott. Om en halvtimme går min buss så jag kan inte sitta här och skriva särskilt länge. Men idag är det iaf först spanska på morgonen, sen sånglektion, sen bruksspel och sist engelska. Så jag slutar inte förrän halv fyra idag tyvärr. Efter det ska jag vara med Tyra och kanske Klara. Ha en bra dag! PUSS
 

Don't wanna break your heart, wanna give your heart a break

Hej och förlåt, jag vet att inte har varit bra på att blogga den här veckan. Ska bli bättre, vill egentligen alltid skriva MINST två inlägg om dan och jag inte riktigt lyckats med det. Idag var jag i skolan, var helt okej. Dock är tisdagen den enda dagen jag har sovmorgon... Får sova enda till KLOCKAN SJU!!! yeyyyyyy och sen slutar vi två också och det är ju bra. Dock har vi typ bara tråkiga lektioner, dvs ingen musik. :( Efter skolan åkte jag och åt sushi med Tyra och Joel, sen åkte jag, Tyra och Klara till gymmet och nu sitter jag hemma efter att jag precis har ätit. Nu ska jag sätta mig med dagens läxor, börjar faktiskt bli lite van med alla dessa läxor. Vet ej om det är bra eller dåligt? hahaha, vi får väl se. PUSS
 
 

Mina lärare vill inte att jag ska ha ett liv.....

Nej, typ inte, förutom att plugga... Och vilket liv är det liksom? Jag kom typ precis hem från dramat, det var kul att träffa alla igen och man märker ändå att man har saknat det. Nu hinner jag inte skriva mer, för till imon har jag tre läxor att göra(engelska, historia, matte) och sen ska jag läsa 60 sidor i en bok tills på torsdag. SÅ jag har en hel del att göra. Skriver nog lite mer sen. PUSS
 
JAG SKREV FÖRRESTEN ETT INLÄGG FÖRRUT PÅ ALLUM MEN DET HAR AV NÅGON ANLEDNING INTE DYKT UPP, SORRY!

PLUGGA!!!!!!!

Kom hem från städningen för typ tjugo minuter sen. Nu ska jag sätta mig och plugga. Har bara matten, musik o gehör och engelska kvar. Kul för mig! Kram och godnatt!
sliten.....

On tha buss

Sitter nu på bussen på väg hem från gymmet. Nu ska jag hem till Tyra snabbt och sen ska vi hem till mig för att jag måste plugga. Segt, efter det ska jag äta och sen ska vi dra oss mot sävehofhallen och städa. PUSS


Godaste maten ever!!

Gjorde precis asgod ost och skinksås, den var sååå god. Nu tittar jag på sommarkrysset med mamma och pappa och snart ska jag fortsätta se min älskade vampire diaries! Puss


Promenad

Stack ut på promenad vid ett och gick typ vid prästtjärn. Asjobbigt för dom har av någon anledning spärrat av vägen runt tjärnet så jag gick typ fram och tillbaka hea tiden. Störande. Härligt var det i alla fall, finns inget skönare sätt att reda ut sina tankar på. Och med Molly Sandén i lurarna också såklart, hehhehehehe. men hennes nya skiva har så sjukt många bra låtar. Ni borde lyssna på den, "Unchained" heter den. Nu ska jag duscha och sen hoppa i mina myskläder och stirra på tv eller nåt hela dan. Härligt. Puss!

hennes skiva, med hennes autograf på ^^ heheh, nöjd tjej hihihi
 

It's a quarter after one I'm all alone and I need you now

Godmorgon! Vaknade för typ två timmar sedan och har sen dess kollat på vampire diaries och pratat i telefon med fina Jonna. Idag vet jag inte vad som händer, blir nog en slappdag! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen får jag se vad som händer. Kram


RSS 2.0