Bästa Klara

Kom precis hem från en promenad med klara, vi gick lite efter gymmet! =hurtiga tjejer! Mysigt. Nu sitter jag och äter och snart ska jag i Emilia ha filmkväll. Ha en bra kväll, puss


You don't know them like I do

Kom precis hem från skolan. Så ovärt idag, för vi har bara tre lektioner men ändå går vi från 8 - 15:30. Alltså har vi en rast på 2 timmar och 20 min....  Det suger. Nu ska jag snart sticka iväg till gymmet med Klarisen. Blir bra eftersom jag kanske inte har gymmat på typ en månad eller nåt... BRA JOBBAT, säger jag till mig själv. Efter det ska jag och min Emilia ha filmkväll, mycket mysigt. Puss!
 

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort

Nu hade jag bara tänkt att säga godnatt, kommer nog inte ha somnat förrän om typ två timmar, men ändå. Hade tänkt lägga mig och öva lite på spanskan, sen se lite vampire diaries och sen sova. Hade också tänkt visa vilken låt jag fick hos min nya sånglärare som jag har i skolan, brukar ju alltid visa vilka låtar jag får. Det är asbra för jag går fortfarande på kulturskolan i partille och har sång(fast min vanliga sånglärare Sara ska få tvillingar, så nu detta året kommer jag ha en som heter Klara som vikarie) och sen får jag 30 minuters sång i veckan i skolan också, då heter min sånglärare Veronica, och hon är grymmt bra. Känns dock lite konstigt nu i början att ha sånglektion med en som inte är Sara... Saknar henne, hon är så himla bra. Nu ska jag sluta babbla, så hörs vi imon! PUSS
 
jättebra låt, älskar den. Dock tycker jag att den är något bättre med Molly Sandén:
 
Så fin. Jag får lyssnar lite på båda. hehehe

Läxor 24/7

Japp, mitt liv består att läxor numera. Har typ femhundra... Idag var jag iaf i skolan, kom hem för en timma sen typ kanske, och har sett lite vampire diaries. Alldeles strax ska jag börja med läxorna, har en del att göra, och jag vill ju inte plugga över helgen??!


Walk Away

Helluuu! Har haft en bra dag(dock typ femhundra minuter långa raster) men det har varit kul i skolan idag. Hade först spanska, sen sånglektion(yeyy), sen bruksspel och till sist engelska. VI fick sluta lite tidigare än vad vi skulle så jag var hemma hos mormor vid fyra istället för kvart i fem, yeyyy! Så då myste jag lite hos mormor, fick god mat(som man alltid får där) och hade det bra. Fick dock åka hem ganska tidigt, för jag hade läxor att göra.
 
Så nu har jag pluggat lite och faktiskt skrivit en låt! >>>Walk Away<<< Eller jag har bara kommit halvvägs, men ändå! Ska fortätta med den imorgon. Nu ska jag fortsätta plugga, skolan dödar mig. Hörs imon, godnatt!
 
All the lies, all the pain, it just made me walk away..

Vampire diaries

Borde egentligen ligga och sova nu. Jag sa åt mig själv idag att jag skulle sova innan halv elva.. Det gick ju bra.. Så typiskt för jag är jättetrött när jag kommer hem från skolan, men sen mot kvällen blir jag pigg. Störande. Förut idag var jag med Tyra och klara och sen hjälpte min käre bror mig med min matte. Sen pluggade jag lite stämmor och musiklärarn! Mycket plugg alltså. Nej nu måste jag sova, godnatt på er!


Trött tjej

Hej, har varit jättetrött så det är därför jag ej orkat blogga. Alltså helt seriöst så blir jag så himla trött efter skolan att jag bara vill typ lägga mig och dö eller nått. Vet ej varför, men är helt utmattad efter skolan. Förlåt jag ska bli bättre på att blogga! Nu kommer Tyra snart hit, och efter jag har vart med henne blir det att plugga. Jäävlar vad mycket läxor jag har ändå, det är ändå bara andra veckan?! Usch.
 
 

Green Light

I breath in
Close my eyes
Turn of my phone
Clear my mind

I wanna feel my heart ache,
Need a mistake to feel alive
Cause I've been head over heals,
Trying to please everyone but me

Just for tonight,
I follow my heart and take the fight
Just for tonight,
I'll do what's wrong if it feels right
The sky's the only limit,
Now that I am in it,
Nothing's gonna hold me back
Just for tonight,
Just for tonight I give myself green light

I've been good
Done my time
So cut me loose
I know that I'll be fine

I wanna feel my heart ache,
Need a mistake to feel alive
Cause I've been head over heals,
Trying to please everyone but me

Just for tonight,
I follow my heart and take the fight
Just for tonight,
I'll do what's wrong if it feels right
The sky's the only limit,
Now that I am in it,
Nothing's gonna hold me back
Just for tonight,
Just for tonight I give myself green light
Green Light

Let my body decide,
I'm taking the ride, tonight, tonight, tonight
This is just a drive by,
Let's not waste any time, tonight, tonight, tonight
Just for tonight
Just for tonight I give myself green light

The sky's the only limit,
Now that I am in it,
Nothing's gonna hold me back
Just for tonight,
Just for tonight I give myself green light
Just for tonight I give myself green ligh

              

Empty

Hej! Har inte skrivit så bra idag och igår, har varit med kompisar, så glömde helt av det. Finns inte så mycket mer att säga. Jag är helt enkelt bättre på att blogga på vardagar. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. Får mig en liten sovmorgon imon, dvs jag ska upp tio i sju! yeyyyy! ;)
You don't know him like I do
You will never understand
You don't what we have been threw 
That boy's my best friend
There is no way you are going to help me
He's the only one who can
No, you don't know much I got to lose
You don't know him like I do </3
 
mycket fin låt

Nyvakna tjejer

Tyra gick hem för typ en timma sen för att passa sin kusin. Jag och klara ska gå och äta frukost nu!


But I will get better in time..

Heeeej! Idag vaknade jag upp med hesaste rösten nånsin typ, halsen värkte sönder!! Men jag drog mig upp ur sängen, som var skönare än vanligt. Börjar bli trött på att börja åtta varje dag, går liksom upp tjugo över sex varje dag. Men jaja, det finns folk som har det värre. Vi började dagen med estetisk komunikation, som är en lektion där man får pröva på andra estetiska inriktningar(typ bild, teater o dans). Efter det så träffade vi några av musiklärarna och så hade vi kör. Det var sjukt roligt och läraren var jättebra! Sen hade vi bara lunch och matte(börjar första lektionen med en läxa och på måndag har vi diagnos-.-) Jaja, nu är skolan igång på riktigt!!
 
Idag sover Tyra och Klara hos mig, blir jättebra!  

Goodnight

Godnatt på er!! Jag lägger mig mycket tidigt ikväll på grund av att jag mår inte så bra just nu! Har så grovt ont i min hals och är täppt i näsan o allt. Jag låter som en... Aaa vet inte vad, men nått som låter jävligt fult i alla fall. Sen går jag också tid att läsa lite ur egoboost, som för övrigt är en av de bästa böcker jag har läst. Om ni av någon anledning skulle missat att läsa den: LÄS DEN!!!!!! Godnatt!


@home

Hej! Kon precis hem från skolan, som för övrigt var ganska bra. Jag tror det kanske beror på att vi har börjat med schemat nu, och vi har riktiga lektioner. Nu hade jag tänkt sätta mig och kolla på nån serie eller nåt, bara ha en slappdag helt enkelt. Helt sjukt hur länge sen det var jag bara satt hemma och glodde på tv... Den här sommaren har varit så sjukt fullspäckad och så sjukt rolig! I vanliga fall på sommaren brukar jag ändå få några slappdagar, men inte denna! Jag hoppas bara att jag vilade upp mig nog under denna sommaren, annars lär gymnasiet bli kämpigt.

PUSS


Your intellect may be confused, but your emotions will never lie to you.

Just nu känns allt så himla komplicerat för mig. Jag vet inte om det är förändringen mellen högstadiet och gymnasiet det beror på, men jag känner mig så himla obekväm. Som ni då vet så har jag börjat estet musik och jag bestämde mig för detta program för länge sedan. Jag var så nöjd med mitt val och jag trodde verkligen att jag skulle passa in där, liksom att få gå med folk som har samma intressen som en själv lät helt fantastisk enligt mig. Jag hade inte ens gått och varit särskilt nervös inför gymnasiet. Visst det var nervöst att komma dit första dan och träffa sin nya klass och skola, men jag var helt bombis på allt skulle bli så bra.

Men tyvärr är det inte den känslan jag har, och jag är så ledsen för det. Av någon anledning känner jag att jag inte riktigt passar in.. Vet inte ifall det är en känsla som jag bara har just nu och som förhoppningsvis kan försvinna eller om det verkligen är så att just det programet helt enkelt inte är för mig. Jag vet inte vad jag ska tro, men det känns som om alla 96:or är så nöjda på sin nya skola och jag vill också ha den känslan, men det har jag tyvärr inte. Det är ändå så att det är tredje dan, och jovisst klart att jag ska ge det hela en chans. Men det känns också som om jag ska liksom inte sitta och vara besviken och osäker, och inte egentligen vilja gå till skolan när det bara är tredje dan.

I don't know what to believe anymore, how do I know that I'll make the right decision?


Klarson and the gran

Är nu hemma hos klara med tyra! Vi har ätit o pratat o så, trevligt. Idag var jag i skolan förrut, vi hade hulesärken då. Det var faktiskt inte så farligt som jag trodde. Dock är jag fortfarande osäker på om estet är rätt mig o så... Behöver tänka på allt detta.


Frukost

Sitter och äter min frukost nu, tidig dag idag för jag ska ta bussen tjugo över sju.-.- hörs senare!


Jag att min blogg ser supertråkig ut

Men jag ordnar det nån annan dag. Det är den designen jag vill ha, men jag vill ändra huvudbilden och profilbilden bara. Får se om nån kan hjälpa mig för jag fattar inte riktigt....

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Är helt nere för jag får damp över det här imon.... VAr på jättebra humör förrut när jag var med Tyra och Klara och dom fick mig på jättebra humör, men jag vet inte vad som hände. Jag kom hem och skulle börja pröva kläder till imon då vi ska "hulesärken", vilket är då alla ettor ska klä ut sig och ha ett tema(vårat är hippies) och så ska vi göra utmaningar som treorna har kommit på... Jag tycker då att hela grejen känns så ............ asså vet inte, onödig typ. Känns som om man helt hade kunnat skippa detta. Och jag har inte ett jälva klädesplagg jag kan ha på mig och jag ser så sjukt ful ut i allt. Asså ja visst, man ska klä ut sig. Men det är ändå tredje dan på ny skola, jag tänker  ju inte direkt sätta på mig något som ser BEDRÖVLIGT ut och det tror jag inte att nån annan kommer göra heller för den delen.
 
Och nu har jag blivit på så dåligt humör(ursäkta för att jag klagar så mycket) och det gör att jag börjar tvivla på allt. Typ om estet verkligen är rätt för mig  är och så... Min klass är toppen och så men det är något som gör att jag tvekar... Kanske är det bara att det känns så himla annorlunda från min gamla klass, det går liksom 7 killar och 20 tjejer i min klass nu och i min förra var det 19 och 8 tjejer, sen hade jag ju gått med alla dom i typ 9-10 år också så jag har ju aldrig gått i en annan klass än den. Men åhh jag vet inte. Skolan är bra, lärarna och klassen är bra så jag fattar inte vad problemet är. Allt känns bara så himla nytt och komplicerat just nu.
 
                   
                    

@klaras house

Nu befinner jag mig hos klara med Tyra! Skoldagen var kul, bättre än igår. Det kommer nog bra tror jag! Vi hörs sen!


Estetiska programmet Es1a

Japp, nu har jag börjat gymnasiet! Har lite blandade känslor o så. Men det blir nog bra, tror jag. Det var ju första dan, så alla var ganska blyga och så men förhoppningsvis blir det bättre imorn. Nu har jag precis duschat och fixat håret(använt färgbomb) så nu är det förhoppningsvis lite röd-lilare! Nu ska jag fortsätta med städningen, vi hörs imon, ska försöka hinna med ett inlägg innan skolan!! PUSS


Bilder från senaste dagarna

Eftersom jag ej har bloggat bra den här vecka än på grund av appen så bjuder jag på några bilder från veckan:


Jävla blogg.se appen!!!

Jag har försökt blogga hur många gånger som helst via appen men den dampar sönder och inget har kommit upp! Jag ber om ursäkt. Har haft en jätterolig vecka med Tyra, Kajsa, Klara, killarna och nu idag Lovisa och Filippa!

Åhh asså jag vet inte vad det är med mig? Är typ helt deppig och jag har ingen aning varför. Känner mig ledsen, avundsjuk, besviken, konstig o massa... Och jag vet inte ens varför?! Kanske för att sommarlovet är slut eller nått och snart blire dags för verkligheten och skolan igen! Men jag vet att det är något mer men jag kan bara inte sätta fingret på vad det är... ÅHHHHH!


I'm baaaaaack

Heeeej!!! Nu sätter jag igång igen med bloggen!! Måste ordna lite med headern och liknande för bloggen är ju inte särskilt snygg.... Har iaf haft det bästa sommarlovet på länge, det har varit helt fantastiskt! Ska skriva ner om det nån annan gång, för nu skriver jag från min iPhone!! Hihihihihih jag har köpt en iPhone idaaaaaag och jag är så glad för den!! Yeyy! Vi hörs säkert imon, puss


RSS 2.0