So I lay my head back down

Heej! Jag har varit i skolan idag, kom hem, kollade på Ugly Betty, ätit, bloggat och nu hade jag tänkt att forsätta kolla på Ugly Betty! Skriver mer ikväll antagligen! :*

Hann aldrig blogga igår

så jag får helt enkelt blogga mer idag ^^ Nu sticker jag till skolan!

Myyys

Kom hem från städningen för en timma sen! Har sen dess kollat lite på Wallander och fikat med familjen! Nu ska ja göra duscha, göra ansiktsmask o så! Puss o godnatt!

Seeing is Deceiving, Dreaming is Believing

Saknar sommaren!
Om trekvart så drar jag mig mot Sävehofhallen och städar! Linnea var är så snäll och följer med eftersom jag ska städa själv ikväll!

Morsning

Hellu! Vaknade vid tio, gick upp o åt frukost och gick sen o sov lite till! Nu sitter jag här i morgonrocken och gör ingenting. Ska nog kolla på nåt avsnitt eller nåt snart! Hörs senare

Godnatt<3


Ouppsieee

Varit dålig uppdatering för jag har inte haft nån tid att blogga! Har varit med kompisar o såå! :):):) Kom precis hem ifrån o ha varit på hockey med Tyra o Klara! Skellefteå vann ej :( nu ska jag bara tadet lungt ikväll och mysaa! Puss!
Video från kröningen!

Ugly Betty

Kom hem från skolan för typ två timmar sen, har sedan dess bara legat o kollat på Ugly Betty + sjungt lite! ^^ Om 40 min åker jag till Öjersjö, där jag ska vara med som hjälptränare för en av min systers gymnastik grupper! Hon är tränare där alltså! Sen kommer antagligen Tyra och Linnea hit och sover här, vi är ju lediga imon! ÄLSKA STUDIEDAGAR!!! heheh :):):) Nu ska jag fortsätta kolla på lite Ugly Betty! Puss!

Englaaaaand

Hellu! Kom precis in efter att ha varit ute på promenad med Klara! Gick o prata typ! Jättemysigt! Älskar att vara ute på promenad med kompisar <3 särskilt nu när det är snö här! Egentligen så ville jag bara att det typ skulle snöa runt julafton o nyår och såå! Och sedan då blir vår, men det är jättehärligt att det är snö här nu, för jag tycker det är såå mysigt!
Idag var jag ju i skolan som vanligt, (men Tyra vart sjuk) sadface! :( men fick reda på att både hon o jag kom med till England med skolan!! YEEEEEYYY! Kommer bli bäst! Ska även flyga för första gång på "riktigt"! Ända gången jag har flugit var ju när jag o min familj flög till USA när jag var fyra månader... Så jag minns inget av det. Så jag tycker det ska bli jättekul!!! Kommer bli bäääst! Och det roliga är att jag kommer typ vara livrädd på planet för jag är typ rädd att det ska störta.. Är typ livrädd av att åka färja för att jag tror att det ska bli nästa Titanic! (kan höra My heart will go on när jag sitter där på färgan) Every night in my dreams I see you I feel you... heheh! Men iaf, så det ska bli väldigt intressant att se mig flyga, för jag kommer ha världens panik, så Tyra ska filma mig när vi flyger och hon kommer skratta ihjäl sig! hehe, då kanske ni kan få se det juu!
det här är då ungefär jag
tyra
Hehehe! Hade även sång idag, gick sådär! :/
Puss

Klaaaarita

Sitter med klarisen nuuu! Ska kolla på vampire diaries! :):):)

To The School


Before I Die


Love my friends! <3

Kom precis in ifrån en härlig promenad med finaste Tyra och Linnea! <3 Dom var hemma hos mig idag, och vi haft det jättemysigt! En hel del prat var det, vi bakade kladdkaka och kollade på Changeling! Och sen följde jag dem båda hem! Älskar er tjejor! <3 Nu ska jag kolla på nån serie eller nåt hade jag tänkt! Hörs mer ikväll eller imon! Pöss!
Linnea, Jag & Tyra på skolavslutningen

Härligaste natten, eller inte

Usch, vaknade i natt av världens smäll, tror först att jag har bangat i foten i väggen eller nåt, men då hör jag att det fortsätter låta utomhus! Lät typ som en massa skott eller nått(haha, rim). Så då går jag till fönstret och kollar vad det är, då vart det två bilar som typ hade exploderat så det brann så in i h'*lvete! Jag ringde då brannkåren, men självklart hade redan nån annan gjort det... ;) Det tog ett tag för brandkåren att komma dit så en bil som stod brevid börjde också brinna.. -.- Sen tog det ett ganska bra tag innan dem fick släckt den, för branden var jävligt stor!
Så jag kunde inte somna förän typ kl halv sex och då skulle jag ju upp om en och en halvtimma! :(:( så är sviiintrött nu! :(:(
Nu drar jag till skolan!

Heaven in the middle of nowhere

Kom aldelles nyss hem från kulturskolan! Hade drama, var helt OK! Innan dess var ju jag på Rytmus! Jag tror nog att det blir mitt första val på gymnasie-ansökan! Älskar verkligen skolan! Supersnygg skola, jättetrevliga elever och lärare, modernt och dem har typ tusen små rum, som man kan bara sitta och öva på sitt "instrument" när man vill(när man inte har lektion då alltså!) samt så går det sammanlagt bara 180 elever på skolan, så alla känner typ alla! Idag när vi där då, så drev jag typ med Filippa o jag ba:
- Åhh, Filippa! Tänk om vi får se Andreas Wijk!! (han går ju på skolan) Och jag drev ju bara, för jag trodde aldrig att vi skulle få se honom. Men då öppnar vi dörren till gymnasiumet och vem sitter på bänken precis vid dörren?? Hahah, så najs! En av killarna som är med i YoungBlood går också där och han såg vi också!! :):):)
Det är han som man ser i bakrunden av Molly i början!
Nu ska jag kolla på nån serie eller film eller nåt! Hörs imon!

Rytmus

Gick hem tidigt ifrån skolan idag för jag och Filippa ska till Rytmus gymnasiumet om en kvart! Så nu sticker jag dit!
Vi hörs nog i eftermiddag eller ikväll! Puss!

Nu sticker jag till skolan!

vet at jag ser svinblek ut! det är min dåliga webbcam!

Fy Faaan

Usch, tror aldrig att jag har varit så rädd i hela mitt liv! Jag, Tyra och Jonna städar ju Sävehofhallen på söndag-kvällarna! Och ikväll såg jag en person med ko-dräkt och då måste vi ju springa och kolla vem det är! Då bankar jonna på dörren så då kommer den här "kossan" mot oss och lyser in mot oss så vi inte ser vem det är! Och så höll dem på i typ 20 min + bankade och höll på! Asså jag sket ju ner mig av rädsla! Åhh, harre vad läskigt det var! Och vi har verkligen inte den blekaste aning om vem det var heller... FYFAN!!
ungefär såhär rädd var tyra!
Nu ska jag kolla på lite Ugly Betty/läsa lite ur Hungerspelen som vi läser på So/Sv! Känns som om det lutar åt Ugly Betty... ;););) Sen blir det att sova! Hörs imon!
heheh!

Sätter igång igen

Nu sätter jag igång igen! Ny design, header och allt! Ser du inte den så tryck F5, så ska det antagligen fungera! Kommentera om ej! :):):)

RSS 2.0