Sången

Hej! Kom typ precis hem från skolan och om en halvtimme tar jag bussen till sången. Är taggad idag så hoppas det blir kul! Efteråt ska jag äta nått på allum, eftersom Pappa är bortrest och mamma har blivit sjuk så ingen kunde laga mat så då fick jag äta ute. Gottgottgott. Sen ska jag antagligen träffa Klara. Nu ska jag lära mig min låt. Vi hörs!

Historialektion

Sitter på trökhistorian nu! Kommer somna så tråkigt snart.... Blöääääblääääääblöäää


5 sanningar

- Jag fryser typ alltid. I natt till exempel sov jag med pyjamas, tjocktröja, mjukisbyxor och två täcken. Det roliga var att jag fortfarande frös.... Min näsa var liksom kall och röd?? Det roliga är också att jag ryser hela tiden för att jag fryser(hahah det rimma, meheheh) så ibland kan jag bara rycka till helt plötsligt vilket gör att jag ger folk hjärtattacker typ.
 
- Funderar ibland på hur mitt liv hade sett ut om jag gick Vård istället. Om jag inte hade läst musik på gymnasiet hade jag antaligen läst vård och omsorg på Katrinelunds gymnasiet. Så jag funderar ibland på hur det hade varit att gå där istället, jag tror nog att det skulle vara väldigt intressant. Sen blir man ju också färdigutbildad undersköterska när man går ut och det hade ju också varit najs. Men jag är jättenöjd där jag är och skulle aldrig vilja byta program.
 
Jag gillar att ge folk komplimanger. Tycker om när andra är nöjda över sig själva bara. Det finns så många taskiga och elaka männsikor ute i världen (haha) som är dumma och påpekar ens brister och så. Därför gillar jag att ge dom jag känner(och andra) komplimanger och påpeka hur bra dom är. Hahaha, jag låter som en noob.
 
- Jag blir lätt sjuk. Tror alla har märkt det, så det finns inte så mycket att säga. Hahaha.
 
Jag sov med gosedjur fram till typ ett år sedan. Japp, mitt gosedjur hunden Hugo har varit en trygg sängkamrat(ahhahah!!) i typ 10 år. Men han är tyvärr utbytt nu mot en kramkudde istället. Saknar honom ibland dock. Men han har en fin plats i min bokhylla brevid mina två nallar. Så han är inte ensam iaf.

Jag kan aldrig vara den du vill att jag ska vara

Heeej! Har varit en ganska bra dag, jag slutade redan vid halv två(!!!) så jag var hemma halv tre och var så sjukt trött så jag somnade faktiskt i nån timma. Sen satte jag mig och kollade på ett avnitt desperate och sedan vart det plugg. Har inte så mycket mer att skriva idag känner jag, finns inte så mycket att säga. Imorgon är det skola och på torsdagar har vi ensemble vilket är det roligaste skolämnet, så det är ju kul. Efter skolan har jag sång och sen får jag se vad som händer. Nu ska jag sätta mig med spanska glosorna. Vi hörs!

I never told you, I just held it in

Hej! Har h(aft en trevlig dag med Elsa och Hanna, vi gjorde eriktårta, haha(chokladbollssmet + smält choklad + marshmallows) som blev god. Fast det blev lite mycket med chokladen och marshmallowsen men smeten var god! Haha. Är jättetrött så jag funderar på om jag bara ska lägga mig och kolla på en serie eller nått och sen sova. Eller om jag ska plugga lite först... Svårt val.
 
Imorgon blir det skola och kom precis att tänka på att jag måste lära mig min låt jag har på sången tills imon. Bajs också! Vi hörs imon!
mumsssssssssssss, och ja vi är normala

Godmorgon

Vaknade runt nio idag och gick upp vid halv tio och åt frukost. Jag ska träffa Elsa och Kajsa på allum klockan ett så det är ett tag kvar och då hade jag faktiskt tänkt plugga lite. Göra klart matten först och sen läsa lite Historia om jag pallar. Får se. Hoppas ni har en bra dag, puss!

Drama

Hejsvejs! Jag kom hem från dramat för typ två timmar sen och sen dess typ lyssnat på musik och duschat. Hade tänkt göra lite läxor kanske snart och sen ska jag sova. Imorgon har vi resursdag och vi är lediga!! Wihoooo, då ska jag träffa Kajsa, Elsa och Hanna och så ska vi mysdag med tårta och film, mysmys. Kajsa och Elsa har nämnligen inte sett The Last Song(!!!!!! de borde skämmas) och jag kände att det mer än på tiden att de fick sett den. Så det är vad som händer imorgon.
 
Idag var det ju som sagt drama och det var lika kul som vanligt! Första gången sen lovet så det var jättetrevligt, det är faktiskt bland det roligaste i veckan och pjäsen vi håller på med nu tycker jag är asball så det är gr8. Nu ska jag dra mig mot min Historiabok och sen skall jag sova, eller ska jag sova direkt istället kanske?? Haha. Puss

50 frågor

1. Hur gammal är du om fem år? - 21!! Omg, jag är gammal
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Me, myself and I
3. Hur lång är du? - Skulle gissa på 169-170 typ
4. Vilken är den senaste filmen du sett? – LOL
5. Vem ringde du senast? - Elsa
6. Vem ringde dig senast? -  Jonna
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? – "Nej"
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? – Asså den är svår, för smsa är lättast men man kan inte se den andra personens känslor på sms typ, haha. Och det kan man höra på den personens röst om man ringer... Så jag vet faktiskt inte.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - gifta
10. När såg du senast din mamma? -  Kan se henne nu
11. Vilken ögonfärg har du? - blå
12. När vaknade du i dag? – runt tio
13. Vilken är din favoritjulsång? – "miss you most at christmas time"
14. Vilken är din favoritplats? - Frankrike eller min säng
15. Vilken plats föredrar du minst? - hmm, 516 - bussen kanske
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? – vete fan 
17. Vad skrämde dig om natten som barn? -  att en mördare skulle komma och döda mig
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? – Hahah, Tyra sa en ball sak när vi var ute och gick
19. Hur stor är din säng? – 105 cm
20. Har du stationär eller bärbar dator? - Båda, fast min stationära är den segaste, så jag använder bara min bärbara.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? – med pyjamas, fryser så jädra mycket på natten
22. Hur många kuddar har du i sängen? - När den är bäddad har jag 6 men jag sover bara med två
23. Hur många landskap har du bott i? - Ett tror jag, eller är Florida ett landskap?? Isf två
24. Hur många städer har du bott i? - Samma som ovan
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? - Strumpor
26. Är du social? - I verkligheten, dock inte så social på sms..
27. Vilken är din favoritglass? - Hmmmm, daim tror jag
28. Vilken är din favoritefterrätt? - KAKOR och kladdkaka
29. Tycker du om kinamat? – OM jag gör, haha
30. Tycker du om kaffe? - Nope
31. Vad dricker du till frukost? - Vatten eller äpplejuice
32. Sover du på någon särskild sida? -  Nej
33. Kan du spela poker? - Ja, lite
34. Tycker du om att mysa/kela? -  Haha, nej det är förjävla obekvämt... Skoja, kul
35. Är du en beroendemänniska? - Haha, vet inte
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? - ja, en i min klass faktiskt!
37. Vill du ha barn? - JA!
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? - Nej, faktiskt inte... :O
40. Föredrar du havet eller en pool? - Båda <3
41. Vad spenderar du helst pengar på? – Mat sorgligt nog........
42. Äger du dyrbara smycken? - Njaa, mitt luciasmycke är kanske värt lite
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? – Som sänds just nu är nog Vampire Diaries, Glee och awkward. Men som inte sänds är det självklart Oth, DH, Vänner och Ugly Betty. 
44. Kan du rulla med tungan? - Yes
45. Vem är den roligaste människan du känner? - Hahaha, svårt då jag skattar hela tiden och tycker det mesta är kul. Men den personen som jag kan skratta åt i flera timmar måste nog vara Elsa.
46. Sover du med gosedjur? Nä, slängde ut Hugo från sängen för ca ett år sen.......
47. Vad har du för ringsignal? – den vanliga iPhone ringsignalen!
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? – Jag vet inte, på vinden kanske
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? – Mitt hår, haha
50. Flirtar du mycket? - Om flirta betyder att visa min dubbelhaka, så ja.

If we could only have this life for one more day

Hej! Som vanligt så har jag inte mått så bra den här helgen. Det är så segt att aldrig bli frisk.... Jag går till skolan på dagarna, har sång/drama eller är med kompisar, pluggar och sen sover. Och eftersom jag ALDRIG verkar bli frisk så gör det att jag är ubertrött på helgerna. I fredags till exempel... Jag somnade kvart över tio???!!!! Och det roliga var att jag vaknade tio dan efter och var fortfarande trött...... Så jag sov till klockan tolv och sen låg jag bara i min säng och kollade på serier hela dan och sov typ mellan klockan 2 och 4 igen??!! Vad händer?? Blir förvirrad? Sen blir jag så himla irriterad över att jag inte kan träna! Gick in det nya året och sa åt mig själv att träna mer, men det går ju inte när halsen är helt fuckad. Blir så arg.
 
Idag tvingade jag iaf mig upp och städade mitt rum, så det ser numera inte längre ut som att en atombomb har landat på mitt rum. Snart ska jag ut på promenad med Tyra, sen blir det nog att plugga lite Historia och ikväll är det städning i Sävehof som vanligt.
 
Jag ber om ursäkt för det här inlägget, hatar att bara klaga. Men var på sånt humör. haha. En rolig sak dock är att jag, emilia och pappa ska skaffa spotify premium, så nu blir det inge mer youtube på bussen, LYCKA!! Wihooo!
 
Vi hörs!
från när jag fikade med mikaela i fredags <3
 
 
 
 
 

Sångkonsert

Hej! Idag var jag i skolan, sen stack jag hem och pluggade matte, sen hade jag sångkonsert och jag trodde det skulle gå bajs eftersom jag fortfarande har problem med halsen och är förkyld men det gick faktiskt rätt så bra! Kulkul! Nu ska jag kolla på nån serie eller paradise eller nått, får se vad som händer och sen ska jag sova! Asgo dag imon, börjar tio i nio och sen slutar jag typ ett för jag har ingen engelska, wiho!! Dock ska jag plugga till matteprovet hela tiden... Men tro mig! Den tiden behöver jag. Godnatt!


Smärta på hög nivå

Hej! Ligger just nu i min säng och typ gråter av smärta, har haft nån fucking jävla kramp i magen hela dan?? Vafan? Gör så jävla ontttttt! Nu ska jag sova bort min smärta, bloggar senare.
Bjuder på en bild på mig och Kajsa innan kören imorse!


Datorn är tillbaka

Har äntligen min dator igen!!! Wihoooo! Eftersom den har blivit botad från viruset(hahah, jag är rolig jag vet) tack vare Carolin över lovet så har jag inte bloggat särskilt bra. Det är jobbigt att blogga på mobilen. Så vad händer? Jo jag är fortfarande förkyld och hostar som en baj. Detta suger ganska hårt med tankte på att jag gick in det nya året med bra mål, men vissa av dessa känns väldigt svåra att uppnå när man har varit sjuk i snart två månader....... För det första kan jag inte sjunga, vilket gör mig jättedepp då det brukar vara det ända som gör mig riktigt glad, för det andra kan jag inte träna, vilket gör att jag har inget att göra, vilket gör att jag har tråkigt = jag äter. Blir bara så himla omotiverad när jag är sjuk. Aja, får bara hoppas på att det blir bättre snart.
 
Nu ska jag kolla på ett avsnitt paradise hotell och sen sova, puss!
 
säger godnatt med världens bästa
 

Godnatt

Säger godnatt från granens place nu!


Sjukhuset

Hej! Jag vet att jag har sugit på att blogga, men har typ inte gjort nått, bara varit hemma och varit halvsjuk, precis som resten av lovet-.- har ju haft en ganska grov hosta ett ganska långt tag, och idag mådde jag mycket bättre men sen vid 5-tiden fick jag en väldigt stor hostattack, vilket gjorde att jag fick svårt att andas och fick kräkreflexer(ursäkta om jag äcklar er)typ hela tiden så då kändes det som det var dags att göra nått åt det. Så jag och pappa åkte in till Mölndals primiärvård och satt där i typ 4 timmar. Fick iaf diagnosen att mina luftrör är rätt svullna och fick medicin för detta. Först fick jag andas nån gas(två gånger) och nån annan medicin. Sen fick jag också med mig såna där inhalerare(??) som folk som har astma har för det ska hjälpa. Ändå bra att jag fick medicin känner jag. Nackdelen med medicinerna är dock att jag får ganska grova darrningar, huvudvärk och svårt att sova(det är vanliga biverkningar, så det är lugnt), vilket är orsaken till varför jag inte sover. Så här ligger jag ensam i min säng och darrar.:( hahah va patetiskt det låter!

Vad som gäller imorgon vet jag inte, med tanke på att jag knappast kommer få mycket sömn så har jag faktiskt ingen aning om hur det blir med skolan. Så segt, eftersom det är första dan efter lovet så då är man ändå lite taggad på att träffa alla igen och så, men det lutar åt att jag kanske missar det. Första dagen i skolan och jag missar den-.- Jaja jag får bara hoppas på att medicinerna hjälper så jag blir frisk snart!! Hoppas det är bra med er! Godnatt, hahaha eller extrem god morgon typ!


New year, new possibilities

Hej! Jag hoppas att alla har haft ett fint nyår! Själv har jag haft det jättetrevligt! Jag spenderade hela dan med klara och vi hade nyårsmiddag, kollade på filmer och hade det allmänt mysigt. Idag vaknade vi halv ett, ganska sent kanske men vi var trötta. Sen har vi kollat på desperate idag och sen gick vi ut på en prommenad med Tyra, som har kommit hem från Skellefteå. 
 
Tänke även berätta lite om vad jag tänker kring det nya året och så. Jag ska faktiskt inte sätta upp några nyårslöften, utan jag sätter upp mål til mig själv istället, tar det nya året som en chans att må bättre. Låter jättelöjligt men jag känner att det är viktigt. Och dessutom så tycker jag att det är bättre att sätta upp mål än löften. För sätter man upp mål så gör det inget om man misslyckas, utan man får bara lära sig från det. T.ex. om jag har ett nyårslöfte att jag inte ska äta godis, vad händer när man bryter det? Jo, man tänker "fan" och går vidare och fortsätter äta godis och säger till än själv att man sätter upp ett nytt löfte till nästa år istället. Ett mål är mer något man kämpar mot och om man kanske göra fel nån gång så har man inte brutit målet utan det är bara att lära sig från det och fortsätta kämpa. Jag tänker att då blir det lite mer långsiktigt och man börjar litet liksom för jag tror att det är svårt att sluta/börja saker så tvärt. 
 
Här kommer mina mål iaf:
1) Äta nyttigare, dvs inte äta lika mycket socker.
2) Sluta vara med personer som drar ner en.
3) Komma igång bättre med träningen.
4) Tänka mer på vad jag kan göra för att inte vara sjuk lika ofta. ( haha jag blir sjuk typ hela tiden, har haft grovhosta i snart 3 veckor, dock ska jag nog gå till läkarn med det snart.)
5) Njuta av alla bra stunder i livet.
 
Känner att detta är bra mål och jag ska kämpa mot dom! Man kan ju aldrig göra mer än att försöka och det ska jag verkligen göra. Jag vill verkligen att 2013 blir ett bra och roligt år. Jag ska heller försöka att lägga allt dåligt som har hänt bakom mig och tänka mer på framtiden. Så vi får se hur det går.
Here we go!
 
 

RSS 2.0