BÄSTA SOMMAREN!

JAA detta kommer typ bli bästa sommaren! BARA DET SLUTAR REGNA OCH SOLEN KOMMER FRAM! KOMMER DÖ OM JAG INTE FÅR SOL I FRANKRIKE ASSÅ!! Nee, men jag är superglad nu, för vi åker om en timma till mitt kära frankrike!! (L) Detta kommer typ bli bästa sommaren, för jag har redan haft det jättebra dom här veckorna som har varit och nu åker jag till frankrike och sen efter det ska jag sommarjobba!!! Och det sommarjobbet jag har kommer typ vara bääst! Hahah, man ser sånna på fb som behöver gå upp tyå 7-8 för att jobba och då jobbar dom typ med massa papper och skit. Jag får liksom åka runt och sjunga för folk och för det får jag typ 6-7 tusen. Och då jobbar jag typ 11-17 varje daag. Inte så dåligt om jag får säga det själv... hade typ gjort det gratis, älskar att sjunga såå.Nu ska jag fortsätta städa badrummet. Nu hörs vi inte förrän nästa söndag antagligen! Ha det så bra!!!
så här brun ska jag då bli när jag kommer tillbaka... önska mig lycka till!! KRAM PÅ ER! HA EN BRA SOMMAR!!!!

6 hours to go.....

Japp, sex timmar kvar tills vi sitter i bilen ner till trelleborg, där vi ska ta första färjan!! Åh så kul det kommer bli!!! Nu har jag spenderat hela förmiddan till att duscha, raka benen, smörja in bodybutter och liknande som behövs innan solsemester!!(L) Nu hade jag tänkt packa lite smått och sen blir det att städa mitt rum och toan och sen packa lite till sen träffa Tyra och Klara för att säga goodbyeeeeoch sen packa klaaaaaart! SEN ÅKER VI!!!!!!!!!! YEYYYYYYY
bild på mig och jonna från i våras!! asså åhhh jag saknar mitt mörka hår!!!! När jag senast var hos frisören ville jag ju egentligen färga det ljusbrunt och lägga blonda slingor i det, typ så som jag hade det för typ två år sen:
jaa, jag vet att jag ser jätteliten ut på denna bild, men ni ska titta på håret!!! Typ så hade jag velat ha det. Men eftersom jag hade färgat och slingat mitt hår ganska mycket innan så var du tvunga att avfärga det(det tar ganska mycket på håret) och då kunde dom inte färga OCH slinga det, för då hade jag inte fått bra kvalite alls på mitt hår, så det blev den här färgen ist:
Hade precis sprungit så det är därför jag är röd i ansiktet! Asså i vissa ljus är den fin, men den är hemsk i vissa andra... Typ orange/gul i vissa, lite grön-aktig i vissa(superfult!!!) och me not like that!! :( Jag kan lägga i slingor nu om jag vill(tror att mitt hår skulle klara det) men jag vill ändå vara på den säkra sidan och så vill inte mamma betala, för det kostade ganska mycket senaste gången jag gick till frisören!!
-
Men jaja, jag får väl se vad som händer... Kommer antagligen ha kvar denna hårfärgen över sommarn, och på hösten färga tillbaka till mitt mörka hår igen! Gillar det bäst!
-
Nu ska jag sluta tjata, det blev ett jävla långt inlägg om mitt hår.... Hahah, vi hörs kanske i eftermiddag innan jag åker, annars får ni ha det så bra!

Fraaaaanceee

Kom hem idag! Har spenderat dagen i min bok och vid datorn! Har även handlat lite grejer till frankrike, så nu är jag nästan helt förberred inför resan. Köpte massor av snygga kläder förra veckan, har köpt sololja och bikini, jag har fyra böcker att läsa(okej, tre och en halv.. kunde inte hålla mig) jag har laddat upp med massa låtar i mp3n. Det enda jag har kvar är att packa och städa är hemma. Tro mig, ni vill inte se badrummet som jag och Emilia delar.. Jag ska städa det typ varannan vecka.. Ja, ni kan nog tänka er hur det ser ut! hhehehehe! Ne, men jag är jättetaggad tills imon, dock åker vi inte hemifrån förrän typ 6-7 på kvällen, men då har jag lååång tid att tänka igenom min packning + städa + säga hejdå till mina vänner. Vi hörs imon säkert, kraaam!

RSS 2.0